U međuvremenu, nastavlja se i SLS - Partizan u Subotici, Zvezda dočekuje Čukarički

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
10:57
Izvor: Beta

Utakmicama trećeg kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Partizan gostuje Spartaku, dok Crvena zvezda dočekuje Čukarički.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama trećeg kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Partizan gostuje Spartaku, dok Crvena zvezda dočekuje Čukarički.

Prvi meč igra se večeras od 20.00 u Kruševcu gde Napredak dočekuje Radnik iz Surdulice, a oba tima će posle lošeg početka prvenstva želeti da poprave utisak i upišu prvu pobedu.

Napredak je u prvom kolu odigrao nerešeno sa ekipom Rada, a prošlog vikenda je poražen od Čukaričkog. I Radnik je na početku takmičenja upisao remi, sa ekipom Voždovca, da bi potom pretrpeo ubedljiv poraz od Vojvodine na svom stadionu.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 18.00 gostuju Spartaku u Subotici, a obe ekipe u taj duel ulaze sa po šest bodova.

Subotičani su na startu sezone pobedili Bačku i Borac, dok su crno-beli bili bolji od Mačve i Javora. Izabranicima Miroslava Djukića to će biti prvo gostovanje u novoj sezoni domaćeg šampionata i ostaje da se vidi da li će teško gostovanje Olimpijakosu u sredu uticati na šampiona Srbije.

Derbi meč trećeg kola Super lige Srbije igra se u nedelju od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" gde Crvena zvezda dočekuje ekipu Čukaričkog.

Kao i u slučaju Partizana, i Zvezda novo kolo domaćeg prvenstva dočekuje posle evropske utakmice i gostovanja Sparti u Pragu, ali će izabranici Vladana Milojevića svakako želeti da nastave pobednički niz.

Crveno-beli su na početku sezone bili maksimalni, pobedili su Radnički iz Niša i Rad na Banjici, dok je Čukarički poražen u prvom kolu od Vojvodine a potom je slavio protiv Napretka.

Maksimalan učinak na početku Super lige Srbije želeće da zadrži i Vojvodina, koja sutra od 20.00 na Karadjordju dočekuje Bačku.

Novosadska ekipa je u prethodna dva kola pobedila Čukarički i Radnik. Ekipa Bačke, na drugoj strani, i dalje čeka prvu pobedu, pošto je na početku šampionata upisala poraze od Spartaka i Voždovca.

Parovi 3. kola Super lige Srbije:

Petak:

Napredak - Radnik (20.00)

Subota:

Zemun - Radnički Niš (18.00)
Javor - Mačva (20.00)
Mladost - Rad (20.00)
Vojvodina - Bačka (20.00)
Voždovac - Borac (20.00)

Subota:

Spartak - Partizan (18:00)
Crvena zvezda - Čukarički (20.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke