U meču fudbalskih legendi u Užicu pobedila su - deca!

Autor: Beta Beta
sreda 19.04.2017.
14:17
Izvor: Beta

Organizatori humanitarne utakmice "Za novi život" saopštili su da je proteklog vikenda na dogadjaju u Užicu sakupljeno preko 6.000 evraza kupovinu ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u tom gradu.

exitfest.org
exitfest.org

Povezane vesti

Organizatori humanitarne utakmice "Za novi život" saopštili su da je proteklog vikenda na dogadjaju u Užicu sakupljeno preko 6.000 evra za kupovinu ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u tom gradu.

"Zahvaljujući velikoj humanosti ljudi koji su sa tribina po kiši bodrili fudbalske legende u utakmici 'Za novi život', kao i onima koji su slali SMS na 3331, i uz pomoć sponzora, do danas je prikupljeno preko 6.000 evra. Iznos je u celosti namenjen za najmoderniji ultrazvučni aparat za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu", navodi se u današnjem saopštenju organizatora.

Oni ipak navode da je potrebno sakupiti još 9.000 evra i zato su pozvali "sve ljude velikog srca" da pošalju SMS na 3331 i tako doniraju 100 dinara.

Organizatori meča, koji je završen nerešeno 6:6, bili su Jovan Simić ispred organizacije "Asovi za decu", EXIT fondacija, Grad Užice, udruženje Roditelj i humanitarni aktivista i heroj akcije "Bitka za bebe" Zoran Milovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stari
Wednesday, 19.04.2017
14:56

Veliko nevreme počelo 15 minuta pred utakmicu, pa je publike bilo mnogo manje od očekivanog. Šteta!