U Kruševcu saniraju štetu, karte za Kup od srede

  • 07. maj 2012.

  • 13:36

  • Izvor: Sportske.net

Subotnji meč 28. kola PLS između Napretka i Banata prekinut je nakon udara groma u trafostanicu koja snabdeva strujom stadion "Mladost." Ipak, u Kruševcu se već sanira šteta i sve će biti spremno za finalni meč Kupa Srbije koji se igra 16. maja.


Meč između Napretka i Banata prekinut je u 75. minutu zbog nestanka električne energije na stadionu "Mladost" nakon udara groma u trafostanicu. Kako je utakmica igrana u večernjem terminu nije bilo uslova da se nastavi pa je odluka o pobedniku odložena do daljnjeg.

Ipak, ono što je mnogima od tog trenutka predstavljalo enigmu jeste da li će Kruševljani uspeti da otklone nastale probleme do 16. maja kada će se pod Bagdalom sastati Crvena zvezda i Borac iz Čačka u meču finala Kupa Srbije.

Kako sportske.net saznaju u toku su radovi na trafostanici u koju je grom udario i već tokom dana bi trebalo da kvar bude otklonjen. To znači da će finalisti Kupa imati sve uslove da na Napretkovom stadionu pokažu šta umeju pošto će do početka meča organizator finala obezbediti vrhunske uslove za igru.

Iz Napretka stiže i obaveštenje da će karte za meč Zvezde i Borca biti puštene u prodaju u sredu. Tako će svi oni ljubitelji fudbala iz Kruševca, ali i ostatka Srbije, od preksutra moći da pazare ulaznice za spektakl koji se najavljuje u Kruševcu.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

LJajićeva serija

Adem Ljajić je učestvovao u poslednja tri pogotka rimske Vučice, bilo svojim pogotkom, bilo asistencijama (2).

3

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Izjava dana

Hvala Junajtedu, velika je čast, ali moja veza sa Borusijom je neraskidiva u ovom trenutku...

Jirgen Klop

Jirgen Klop

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...