U Kragujevcu ne staju, stiglo još 4 fudbalera!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
17:00
Izvor: Sportske.net

Iako je trener Dragoljub Bekvalac imao ogromnih problema da sastavi 11 igrača za poslednji pripremni meč protiv Jagodine, u međuvremenu su se stvari promenile u drugom pravcu.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Radnički je na čelu sa Dragoljubom Bekvalcem loše krenuo u novu sezonu porazom od Spartaka u Subotici, iako je ekipa imala povoljan rezultat od 0:0 do pred sam kraj meča. Opstanak je i dalje glavni cilj ove ekipe, a da bi se to postiglo, kako kaže trener, moraju se dovesti adekvatna pojačanja.

Prethodne nedelje je pristiglo 9 novih pojačanja, bilo je tu i iskusnih igrača, kao i mladih nada željnih dokazivanja, a sada su došli na red još četvorica.

Luka Tiodorović, Irfan Vusljanin, Stevan Živković i Godvin Osei Bonsu su novi fudbaleri Radničkog, a danas je sa njima predstavljen i fudbaler koji nije bio na prethodnom predstavljanju, Georgije Ilić, momak koji je na pozajmici iz Vojvodine.

Tiodorović je do sada igrao uglavnom u Crnoj Gori, a deo svoje karijere je proveo i u Smederevu. Igra na poziciji veznog igrača.

Irfan Vusljanin je možda i najveće pojačanje od navedene četvorice, momak je koji ima dosta iskustva kada je u pitanju Super liga, a sa uspehom je branio boje OFK Beograda, Borca, Novog Pazara i Jagodine. U Kragujevac dolazi iz Sarajeva.

Stefan Živković dolazi kao igrač Napretka iz Kruševca, dok je Bonsu, momak iz Gane, došao iz Radnika iz Surdulice.

Radnički svoj sledeći meč igra protiv Napretka iz Kruševca u nedelju na stadionu ''Čika Dača'' sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke