U JSD Partizan jednoglasni - Podrška Ćurkoviću!

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
15:45
Izvor: Beta

Upravni odbor Jugoslovenskog sportskog društva Partizan (UO JSD) jednoglasno je podržao rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan pred održavanje Skupštine, saopšteno je danas.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kako se navodi u saopštenju, UO JSD Partizan je predvođen predsednikom Miloradom Vučelićem u utorak održao redovnu sednicu, na kojoj je diskutovano o aktuelnoj situaciji u fudbalskom klubu.

"Jednoglasno je zaključeno da legalne institucije FK Partizan uživaju punu podršku, budući da su legalitet i poverenje u institucije jedini osnov na kojima može da počiva stabilnost.

Posebno ističemo podršku i zahvalnost gospodinu Ivanu Ćurkoviću, dokazanoj legendi Partizana, koji se nesebično prihvatio da stane na čelo u osetljivom trenutku u kojem je fudbalski klub, na prekretnici, i time iskaže svoju moralnu i karakternu veličinu"
, navodi se u saopštenju.

Ćurković predvodi Radnu grupu fudbalskog kluba Partizan otkako je uprava podnela ostavku sredinom decembra.

UO JSD Partizan je naveo da snažno podržava odluku Nadzornog odbora FK Partizan da održi vanrednu skupštinu 12. aprila, kako bi delegati kvorumskom većinom izabrali svoje buduće rukovodstvo i pozvao sve članove Skupštine da prisustvuju.

"Samo na takav način, dostojanstveno i časno služiće svom Partizanu", navodi se u saopštenju.

UO JSD Partizan je ukazao na potrebu jedinstva struktura u FK Partizan i da "nedopustivim i nečasnim metodama nema mesta u radu tog kluba".

"Svako ko nedolično i neprincipijelno pokušava da lične interese nadredi interesima Partizana, ko nastoji da služi interesima pojedinaca sa ulice, ili spinovanju medijskih natpisa, a sve to nasuprot jedinom časnom interesu – koristi i uspehu fudbalskog kluba i našeg sportskog društva, zaslužuje naše prezrenje, osudu i opravdani otpor, koji smo u prošlosti već imali priliku da pružimo, a na to smo spremni i sada", piše u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 06.04.2016
18:17
avatar
Wednesday, 06.04.2016
18:16

Jos jedna u nizu sarada, ali Partizanovci nece dati legitimet ovoj farsi ni da je LS na pragu, proslo leto je bila sansa, a 1:2 aktivan rezultat!!! M. Bunker/Baldekeita za sportskog direktora, PK za trenera! PxFxCx

avatar
Fair Play
Wednesday, 06.04.2016
17:03

Sto puta sam rekao da je Curkovic legenda kluba i trenutno najbolji covek za tu funkciju. Popovica ne zelim da vidim ni blizu stadiona, Djuric je svoje zavrsio ali posteno ma sta vi pricali, znam da nije uzeo jedan dinar iz kluba, samo je pomogao kada je bilo najteze. Zeka i Bjeka imaju istoriju, jeste ali to su ljudi s neverovatnim iskustvom, mnogo konekcija i sve ostalo su gluposti o teoriji zavere isl. Mi uvek vidimo i cega ima i cega nema. Partizan je na prvom mestu i zato napred Partizan.

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
16:07

Ma kako god samo da se vratimo tamo gde i pripadamo.

avatar
Crno beli do kraja
Wednesday, 06.04.2016
16:18

Izvini kako misliš da možemo da se vratimo gde pripadamo sa ovakvim ljudima?

avatar
RamboBabaManUtd
Wednesday, 06.04.2016
16:24

Pa vratili ste se na drugo mesto.