U inat ''hejterima'' - Zvezda sa ''Božom'' u nove pobede

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.11.2016.
13:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sa Marakane stigla jasna i glasna poruka, ''dokoni'' će morati da nađu drugu zanimaciju...

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Tokom aktuelne prvenstvene pauze, u javnosti su se pojaviloe spekulacije kako bi trener subotičkog Spartaka Andrej Černišov mogao da nasledi Miodraga ''Grofa'' Božovića na klupi Crvene zvezde.

Čak su se pojavile i pojedine izjave ruskog stručnjaka na ovu temu, a tačku na celu priču stavio je sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

U izjavi koju prenosi ''Žurnal'', Raosavljević uverava da nema govora o skorom odlasku Božovića sa klupe aktuelnog šampiona, pogotovo što je u maju sa njim potpisan novi, dvogodišnji ugovor.

Ipak, sportski direktor Crvene zvezde ima objašnjenje zbog čega je ova tema izbila u prvi plan.

''Neko bi pomislio da je Boža i otišao, kada bi se sagledalo šta se sve pisalo prethodnih dana. Čovek je tu, normalno radi i totalna je glupost da se nešto drugo dešava. Razumem da je ljudima dosadno, jer smo prvi, pa zato teraju Božu u Kinu, Emirate'', izjavio je Raosavljević.

On je naglasio i da Zvezda ima dugoročne planove sa iskusnim stručnjakom, pa se čini da je ovde sve jasno...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Tuesday, 15.11.2016
21:50

Realno sl ce uzeti na misice i sirovi kvalitet, al evropa ce opet biti mokra kifla. Ekipa nije losa al igre nemamo uopste. Vec sam pisao da bi Robi pa i Sale Jankovic sigurno imali bolji rezultat u evropi sa ovom ekipom. Ja u ovoj ekipi nevidim pecat trenera

avatar
FAUWEBUBA
Tuesday, 15.11.2016
17:52

Kakvi Hejteri? :/ nema nas ni na mapi u evropi kakvi hejteri? Ne znam ko, i kako moze ozbiljno da racuna titule u JSL :/ Prosle godine nije imao dovoljno fudbalera jer je doso ''prekasno'' pa nije mogo da dovede nekog igraca tipa Mouce da nam pomogne na evropskom putu, ove godine ''tereni nisu valjali'' sledece godine ce reci ''bilo je mnogo vruce'' a mi se nadamo necemu ...

avatar
Dikan
Tuesday, 15.11.2016
17:43

Dugorocno? Hm!

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 15.11.2016
15:53

Gde si partizan34? :) jel sam rekao da ostaje? :) samo lagano