U inat ''hejterima'' - On se u Zvezdinom dresu oseća kao GOSPODIN!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2017.
18:40
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Igranje u crveno-belom dresu za njega ima poseban osećaj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vujadin Savić je jedno od aktuelnih Zvezdinih pojačanja ovog leta i već u prvoj zvaničnoj utakmici ove sezone zauzeo je mesto u startnoj postavi crveno-belih.

Sedam godina je čekao da ponovo dobije tu priliku i sada kada se za nju izborio, daće sve od sebe da se zadrži u Zvezdinih startnih jedanaest, iako se ovih dana najavljuje da bi mogao da dobije žestoku konkurenciju za mesto u timu (Srđan Babić, Nikola Vujadinović, a opet se pominje i Marko Baša).

Ono što je sigurno i šta nikada neće biti sporno, jeste njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi, o čemu je govorio i u intervjuu za ''Alo''.

''U Zvezdinom dresu se, jednostavno, osećam kao gospodin! Srce mi je puno. Ponovo sam kod kuće, na svojoj 'Marakani', na mestu na kojem sam prošao kompletnu omladinsku školu.

Opet sam na stadionu na kojem je igrao i moj otac. Čitava moja porodica je zvezdaška, vaspitavan sam u duhu i tradiciji ovog kluba i goreo sam od želje da nastavim tamo gde sam stao pre sedam godina'',
poručio je Savić.

Još jedna njegova velika želja ove sezone je i da zatrese mrežu u dresu Crvene zvezde i da gol(ove) proslavi sa ''Delijama'' na Severu.

Screenshot/YouTube

Zvezda dres

''Protiv Florijane sam bio blizu tribine, 'šlepao' sam se uz Boaćijev gol, ali verujem da će brzo doći dan kada ću i ja biti strelac. U penale neću da se mešam, ima ko je zadužen za te situacije'', izjavio je Savić.

Ipak, s druge strane, ponovo ga prate i određena osporavanja, sumnje u njegove kvalitete. Na to je, ipak, već oguglao u svom prethodnom ''mandatu'' u Zvezdi, ali bi mu sigurno bilo veoma drago da kritičarima zapuši usta dobrim partijama na terenu.

''I dalje ne mogu da shvatim da je nekim ljudima čudno to što je sin jednog fudbalera izabrao da bude - fudbaler. Činjenica je da se lakše 'prašta' deci doktora, profesora ili pevača da krenu stopama roditelja, ali kad je reč o fudbalu, onda je to problem.

Iskreno, odavno sam prevazišao te priče. Ne osvrćem se na zlonamerne komentare, baš kao što se ne uzdižem ni posle pohvala.

Tu sam da služim navijačima, treneru, ljudima iz kluba, ali i da ne obrukam sebe, majku, oca, suprugu, svoju decu...'',
objašnjava Savić i  otkriva da će i njegov otac, legendarni Dule Savić uskoro doći na Marakanu da mu pruži dodatnu podršku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marko bgd
Tuesday, 04.07.2017
07:53

dobar je momak, medjutim za ozbiljne medjunarodne utakmice nema kvalitet, neophodan je bolji stoper za Evropu

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 03.07.2017
20:15

U jednom pravom srpskom i Gospodskom klubu svi trebaju da se osecaju kao Gospoda.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 03.07.2017
19:12

Bravo mali tako se vole Zvezda i nasa majka Srbija.