U Humskoj štrajk pred revanš sa Bugarima!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.08.2014.
19:20
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan našao se u jako teškoj situaciji uoči revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su zaposleni u klubu najavili štrajk za 4. avgust ukoliko im ne bude isplaćen barem deo zaostalih zarada.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sve strukture u FK Partizan trebalo bi da su usresređene na predstojeći revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom ali se čini da su se problemi nagomilali do te mere da su zaposleni izgubili strpljenje.

Tokom popodneva je na stadionu u Humskoj održana sednica Sekretarijata na kojoj je bilo reči o organizaciji predstojećeg revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca i konstatovano da je neophodna mobilizacija svih struktura u klubu ne bi li se obezbedila jesen u Evropi.

"Novosti" prenose da bi problem u "mobilizaciji" mogli bi da naprave zaposleni u klubu pošto su najavili generalni štrajk za 4. avgust ukoliko im ne bude isplaćen makar deo zaostalih zarada!

Nema sumnje da će čelnici Partizana učiniti sve da do najavljenog štrajka ne dođe jer će naredne srede igrači osim za plasman u grupnu fazu LŠ ili LE igrati i za ozbiljnu finansijsku injekciju koja bi podmirila sve one kojima kasne zarade.

Podsećamo da je revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca zakazan za 6. avgust od 20 časova i 45 minuta a ostaje nam da vidimo da li će u ponedeljak doći do najavljenog štrajka u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke