U Humskoj se nadavao golova, valjda neće i u Bakuu...

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.08.2014.
13:29
Izvor: Sportske.net

Sve početničke greške Partizanove odbrane u prvom meču u Humskoj kažnjavao je igrač od koga se to nije očekivalo - defanzivac Denis Silva Kruz, strelac oba gola za Nefči. Srećom po Partizan, jednom je pogodio i sopstvenu mrežu, pa crno-beli imaju čemu da

neftchipfk.com
neftchipfk.com

Povezane vesti

Jasno je da će ovaj fudbaler biti veliki adut Bujukage Hadžijeva u sutrašnjoj utakmici (18 časova po našem vremenu), ali se nadamo da je svoju golgetersku ''kvotu'' ispunio u prvom meču u Humskoj, bar kad je Partizanova mreža u pitanju.

Ipak, dan pred revanš u Bakuu, Silva uverava da je u njegovom klubu sve podređeno utakmici sa beogradskim crno-belima, da su u klubu optimisti, i veruje da će uz taj ogroman motiv uspeti da eliminišu srpskog vicešampiona.

''Odlično smo se pripremili. Kompletan naš fokus je na utakmici sa Partizanom. Oni imaju dobar tim, ali mi silno želimo pobedu i plasman u Ligu Evrope. U Beogradu smo im dali dva gola, verujem da to možemo i na našem terenu, što bi treebalo da bude dovoljno za plasman u grupnu fazu LE'', uverava Silva, a prenosi azerisport.com.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke