U Humskoj odahnuli - Lazović lakše povređen!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.07.2014.
17:51
Izvor: Sportske.net

Remi bez golova u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ mogao je skupo da košta FK Partizan ali se ispostavilo da povreda napadača Danka Lazovića nije teže prirode.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekspedicija FK Partizan doputovala je iz Bugarske gde su izabranici Marka Nikolića u sredu igrali prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Ludogoreca.

Crno-beli su izborili remi bez golova koji im daje nadu da u revanšu mogu do minimalne pobede, dovoljne za plasman u dalji tok kvalifikacija, ali je povreda koju je u Razgradu doživeo Danko Lazović zabrinula navijače.

Kao jedan od najiskusnijih u timu Lazović je preko potreban Marku Nikoliću u revanš susretu sa Ludogorecom a kako sada stoje stvari izgleda da će bivši reprezentativac Srbije biti spreman.

Snimci su pokazali da Danko Lazović nije doživeo težu povredu ramena zbog čega bi fizikalne terapije u narednih nedelju dana trebale da mu pomognu da se u potpunosti oporavi za revanš meč koji je na programu za sedam dana.

Podsećamo da je Danko Lazović povredu ramena doživeo u 50. minutu susreta nakon oštrog starta jednog od fudbalera Ludogoreca a četiri minuta kasnije iskusni napadač je napustio igru i ustupio svoje mesto Nikoli Ninkoviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke