U gostima, il' kod kuće, ''Brđane'' samo pobede zanimaju!

Autor: Beta Beta
petak 03.04.2015.
17:10
Izvor: Beta

U Čukaričkom puni samopouzdanja dočekuju duel sa Donjim Sremom narednog vikenda, uvereni da će se kući vratiti sa sva tri boda ''u džepu''.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ima veliki motiv da savlada Donji Srem u predstojećoj utakmici Super lige Srbije.

"Imamo jako veliki motiv, jer smo trenutno iza Crvene zvezde i Partizana. Ovo je finiš prvenstva, poslednjih sto metara neke trke... Više nije bitno da li igrate kod kuće ili u gostima", rekao je Milojević, a prenosi klupski sajt.

On je kazao da je njegova ekipa "na najbolji mogući način" iskoristila reprezentativnu pauzu i da se dobro spremila za završnicu prvenstva.

"Dobro poznajemo Donji Srem. Možda nisu u zavidnom položaju na tabeli, ali to ni mene ni moje igrače ne zavarava, imaju dobar kolektiv i timski i individualno", ocenio je Milojević.

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović rekao je da ekipa na gostovanje u Pećince odlazi po tri boda.

"Donji Srem igra dosta bolje od ekipa bolje rangiranih od njih na tabeli tako da nas očekuje teška utakmica. Njima su bodovi potrebni u borbi za opstanak, a mi idemo u svakoj utakmici na pobedu i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Idemo na tri boda", kazao je Stevanović.

Čukarički u Superligi Srbije posle 20 odigranih utakmica zauzima treće mesto sa 37 bodova, 10 manje od vodećeg Partizana, a osam manje od drugoplasirane Crvene zvezde. Donji Srem je 13. sa 20 bodova.

Utakmica 21. kola Super lige između Donjeg Srema i Čukaričkog igraće se sutra od 15.30 u Pećincima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke