U 1.000€ da Spalević može da postigne 15 golova!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
19:53
Izvor: Sportske.net

Iskusni napadač Donjeg Srema Darko Spalević opkladio se sa jednim od čelnika kluba iz Pećinaca da će u tekućoj sezoni postići najmanje 15 golova.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Jedan od najiskusnijih fudbalera u domaćem fudbalskom šampionatu preselio se tokom leta iz Kragujevca u Pećince gde će u tekućoj sezoni nositi dres Donjeg Srema.

U prvom kolu Darko Spalević zbog povrede nije mogao da odigra čitav meč protiv Borca ali će zato protiv Voždovca od početka biti udarna igla Pećinčana.

"Na žalost, zbog povrede igrao sam protiv Borca poslednjih 25 minuta i to pod injekcijama. Sada je sve u redu, treniram punom snagom i biću na raspolaganju za utakmicu protiv Voždovca" rekao je Spalević.

Interesantno je da je nedavno na treningu Donjeg Srema pala opklada. Jedan od funkcionera kluba iz Pećinaca obećao je Darku Spaleviću 1.000€ ukoliko u tekućoj sezoni postigne 15 golova.

"Trener Vanić neguje ofanzivnu igru, što mi svakako odgovara i tvrdim da u mojim nogama još uvek ima municije" poručuje iskusni napadač.

Priliku da počne sa postizanjem golova što bi moglo da mu donese dodatnih 1.000 evra Spalević će imati u subotu kada ekipa Donjeg Srema na preimenovanoj "Suvači" dočekuje Voždovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke