TVITOVI - ''Grobari'' kritikuju igru Partizana, hvale Ilića i Šaranova!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.03.2016.
21:15
Izvor: Sportske.net

Zadovoljstvo zbog pobede je primetno, ali igra crno-belih i dalje obeshrabruje njihove navijače...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je do bodova u Nišu (1:0) došao pre svega zahvaljujući iskustvu i kvalitetima kapitena Saše Ilića i sve boljeg golmana Bojana Šaranova, koji je imao dve fenomenalne intervencije tokom duela na Čairu.

Njih dvojica su dobili pohvale od strane ''Grobara'', koji međutim, ne kriju da su očekivali više od Tomićevog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Sunday, 06.03.2016
23:12

Plakaste do skoro na Saranova,te Zvezdanov igrac,Zvezdin navijac-a Saranov vas vadi kao niko :) Sada ga,vidim,volete? :)

avatar
Gall
Sunday, 06.03.2016
22:47

Ocajna igra,bezidejna,nepovezana,gledam sta onaj Tomic radi pa se pitam da se nisu mozda Kiza ili Drula maskirali u Tomica a pravi Tomic,onaj sto je rekao da Partizan mora da igra sa dva spica, kidnapovan sedi vezan u nekom podrumu. Ilic spic ?On i Stevanovic najgori na terenu. Smesno,sigao je poslednji u sesnaesterac i sa vise srece nego pameti ubacio loptu u gol. Potrci pa onda ne moze da se povrati sledecih 10 minuta. Samo zauzima mesto nekom ko moze da trci svih 90 minuta. Da nije tuzno, mozda bi bilo smesno.

avatar
Petar Petar
Monday, 07.03.2016
00:35

A koja dva spica? Bolje je i bez spica (narocito protiv Radnickog) nego sa Bozinovim i raspalim Fofanom. Ja i pored gola tvrdim da Sale ne treba da igra vise, jeste dao gol, ali je imao par kardinalnih gresaka. Brasanac posvadjan sa loptom cele sezone. Vise puta je odbranio gol protivnicima nego sto ih je on dao. Nema veznog reda, NE POSTOJI. Bar cetiri ozbiljna igraca fale ovoj ekipi da bi igrala nesto. Sa ovim sastavom mi jos i dobro stojimo na tabeli. Ova ekipa jednostavno nema ni kvaliteta, ni snage da melje protivnike, jedina sreca je sto smo malo pokrpili odbranu, inace se sve ovo ne bi bitno razlikovali od jeseni, primali bi golove bukvalno na svakoj utakmici. Jos i ako se Everton povredio na neki duzi period tek tad nista necemo imati od veze, a osetice se i na defanzivu jer ovi drugi kako oduzmu loptu tako je daju protivniku u jos boljoj poziciji..

avatar
Gall
Tuesday, 08.03.2016
00:24

Brasanac bi uz Ilica i Stevanovica mogao da odmori koju utakmicu a umesto njih da se rotiraju i igraju Jevtovic Lukic Bozinov i Fofana, da se probaju razne kombinacije

avatar
Sunday, 06.03.2016
22:21

ja nzm da li postoji još iko ko veruje u Partizan i u ove bombe