TV Partizan pomera granice - Ovako će ispratiti 154. derbi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2017.
14:42
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Navijači Partizana koji ne budu u prilici da sa tribina Marakane prate 154. večiti derbi, moći će o svim detaljima sa utakmice da se informišu uživo na klupskoj televiziji.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Povodom 154. večitog derbija, Partizan je na zvaničnom sajtu najavio da će i ovoga puta, ''o uzoru na klupske televizije najvećih evropskih klubova, TV Partizan HD ponovo realizovati specijalni program uživo pre, tokom i posle 154. večitog derbija – Večiti derbi uživo''.

Iz Humske navode da će u studiju TV Partizan tokom trajanja 154. večitog derbija detalje sa utakmice uživo analizirati bivši asovi Partizana – Vladimir Vermezović i Zvonko Živković, kao i veliki navijač Partizana i kompozitor himne Partizana, Kornelije Kovač.

Tokom trajanja utakmice, gosti u studiju analiziraće sve šanse, golove, sporne situacije, a tokom poluvremena i na kraju utakmice emitovaće se specijalna uključenja u program bivših asova, trenera i javnih ličnosti koje navijaju za Partizan.

Posle derbija, uživo u studiju govoriće Marko Nikolić, šef stručnog štaba Partizana, kao i fudbaleri Partizana koji budu glavni akteri derbija, kao i predsednik Partizana Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev.

''Program TV Partizan HD preuzimaće i kablovska televizija KCN 1 koja se nalazi na praktično svim kablovskim TV mrežama u Srbiji i regionu, tako da će svi navijači Partizana moći da prate ovaj ekskluzivni program sa 154. večitog derbija'', poručuju iz Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke