TV Partizan: "Nakon ove sezone, Obilić odlazi u istoriju"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.05.2017.
19:12
Izvor: Sportske.net

Najnovija epizoda 'Partizanovog vesnika' posvećena je dešavanjima na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina i svemu onom što je usledilo nakon derbija na stadionu "Rajko Mitić".

Epa/Jans Kristian Vang
Epa/Jans Kristian Vang

Povezane vesti

Voditelj emisije Željko Pantić napravio je poređenje sa periodom kada je fudbalski klub Obilić igrao u najvišem rangu takmičenja i istakao da su najnovija dešavanja taj period poslala u istoriju.

"Nedelja koja je ostala iza nas pokazala je koliko nema stida, nema sramote, nema morala u fudbalu u ovoj zemlji i koliko je ono čemu pričamo u stvari mnogo bolje od onoga što se u realnom životu dešava" navodi Pantić u uvodu.

Voditelj emisije "Partizanov vesnik" zatim je krenuo u analizu onoga što je postavljeno kao centralna tema i tom prilikom izrekao neke zaista teške reči.

"Suđenje na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina, samo delegiranje sudije koji je svojom odlukom odlučio 'večiti' derbi namerno ne signalizirajući aut od pola metra ima jednu dugoročnu posledicu koje niko na prvu loptu nije ni svestan" kazao je Pantić.

Potom je usledilo poređenje sadašnjeg perioda sa vremenom kada je Obilić stigao do šampionske titule u bivšoj Saveznoj republici Jugoslaviji.

"Nakon ove sezone Obilić, kao paradigma kriminala u fudbalu, odlazi u istoriju. Bez želje da se bilo šta prenaglašava. Sećate li se bilo čega sličnog da je tokom te sezone kada je Obilić bio šampion ostalo zapamćeno da se radilo za Obilić? Da li biste mogli da se setite jedne situacije, jedne utakmice, koja liči na ovo što samo jedan sudija Srđan Obradović radi tokom ovog prvenstva?" istakao je Pantić.

Obilic Zeljko Raznatovic
Foto: Epa/Srdjan Suki

"Obilić je iznikao u jednom potpuno nenormalnom društvenom ambijentu, polu-ratnom i ratnom ambijentu. A u kom ambijentu je iznikao klub koji na ovaj način spušta na dno-dna fudbal na ovim prostorima? Mi nismo u ratu, niti iz rata izlazimo, niti postoje objektivne društvene okolnosti kojima bi moglo da se opravda nastajanje takvog kriminalnog kartela kakav Crvena zvezda postaje iz nedelje u nedelju" navodi voditelj 'Partizanovog vesnika'.

Kompletnu emisiju i komentar na sudije u domaćem šampionatu možete pogledati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

84 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Friday, 05.05.2017
12:22

Nemojmo da zaboravimo ko je sa Obilicem i Arkanom tikve sadio! Ko je koga pustio na JNA u prvenstvu a ko je izveo rezervni sastav u finalu kupa. Pantic, Lola, Dulo, Tumbas, Bjeka, Zeka, Djani, Tegi!

avatar
Friday, 05.05.2017
09:42
avatar
Thursday, 04.05.2017
21:06
avatar
Thursday, 04.05.2017
20:33

U kojim sportovima nam je Vojvodina bila konkurent, a da nije bila i vama, ne razumem? Koji ste vi to bre faktor u staroj Jugoslaviji bili u odbojci, vaterpolu i hokeju, samo u odbojci i jeste nesto malo, ali u ova dva sporta?! Cuj ti njega, u svakom sportu...

avatar
Thursday, 04.05.2017
20:32

Sto se tice kosarke, od onih vasih prvih 10 uzastopnih titula, 2 ste osvojili tako sto ste imali isti broj bodova kao i mi (vrlo malo kola je tada igrano, nije bilo plej-ofa, a utakmice su igrane na sljaci i nije postojala trojka no dobro, kako nama tako i vama), ali ste osvojili titulu zahvaljujuci boljoj kos-razlici ili boljem kos-kolicniku, proveri da li je tako ako mi ne verujes, uvek cu to da ti porucim, nema problema, cak bih i voleo da se licno uveris u to. Jos jednu titulu ste vi osvojili, a imali ste samo pobedu vise od nas, a jednu ste takodje osvojili sa potpuno istim brojem bodova kao i drugoplasirani klub (Proleter) i to posle samo pet kola, a jednom ste postali prvaci iako su u prvenstvu bila odigrana samo tri kola?! Isti broj bodova kao i mi- 1950. i 1951, isti broj kao i Proleter- 1948, titula posle ukupno 3 kola nakon cega je prvenstvo zavrseno- 1952, titula posle jednog boda vise jer je tada postojao i neresen rezultat (uveden sezonu pre toga)- 1954. I niste vi do 1992. osvojili 13 nego 12 titula, opet povecavas za jedan, a najbolji odgovor na sto pises je da malo pogledas koliko puta smo mi bili u finalima plej-ofa i to pocevsi sa starom Jugoslavijom kada liga jeste bila mnogostruko i nesumnjivo jaca- inace, Partizan je cak i u tim pocetnim godinama imao velika imena u svojim redovima, ali organizaciono nije stajao bas najbolja, tu ste vi odnosili pobedu, taj faktor je presudjivao na nasu stetu i donosio prevagu. Isto tako, veoma je zanimljivo i kako si postavio stvari, a vrlo lako mogu da pokazem i koliko ti zapravo gresis jer ste od 1955. godine osvojili samo jos pet titula kao stara zvezda i jos ove dve sada- znaci, vi za 60 i kusur godina na parketu ih imate samo 5, odnosno 7 zajedno sa ovim vasim novim klubom, sve ste uradili da nas svrgnete, oterali nam trenera cudotvorca, a i to ne da je porazavajuce nego ne znam, najbolje sada da smo vam mi krivi za to sto niste znali za trofej ni u Kupu toliko dugo godina?! Covece, vi od 1969. godine niste povezali titulu u fudbalu i kosarci, a nama nesto pricate?! Neka i bude da ste prosle godine prekinuli taj POST, cak 47 godina niste znali za takvu radost, a postojite 72?! Istorija Partizana u fudbalu i kosarci krece od samog osnivanja i od prvih godina, svetla je da svetlija ne moze da bude, a nista od toga sto si ti napisao nije tacno, vec sam ti pokazao da gresis za taj broj, gresis i za to koji smo bili u fudbalu jer smo po svim parametrima bili drugi, a po nekima cak i prvi, opet ta stupidna propaganda, cak i u kosarci smo bili drugi u SFRJ na vecnoj tabeli po broju osvojenih bodova sa SAMO 6 bodova manje od vas zbog jedne sezone manje koju smo igrali, a ovo je zakljucno sa sezonom 1990/91, kad bismo uracunali i sledecu, dolazimo na samo bod manje, a to je vec i egal. Ne znam zbog cega 1948. godine nismo igrali prvenstvo jer sigurno nismo ispali, sa tim bodovima, mi bismo bili prvi i bez ove 1991/92.

avatar
Thursday, 04.05.2017
20:31

niste vi do rata osvojili 19 nego 18 (ovo sam primetio da jako volite da pisete netacno) jer je rat poceo 1991, a ne 1992. godine!!! Partizanu bi morale da pripadnu titule iz 1984. i 1988. godine jer je za ovu prvu na sudu cak dokazano i pokazano kako ste do nje dosli, a kod ove druge je rec o ociglednoj vasoj namestaljci u Niksicu protiv Sutjeske, Partizanu bi to bila vec i treca uzastopna titula, a znamo da je sledece sezone sampion bila Vojvodina (istina, zbog cuvenog pravila, ali, Boze moj, i vi ste tako nama uzeli titulu '92, izvestili ste se u izvodjenju penala:-)); to bi automatski znacilo i da nema nista od igranja u KES za vas te godine tj. sledece sezone, i igraci bi bili manje zainteresovani za to da dodju kod vas. Ko vam je kriv sto ne mozete u slabijoj ligi, zasto niste pokazali u Derbijima da ste bolji, je l' to mozda vama u cak 55 njih nije bio sviran penal ili je ipak nama?! Jedno tridesetak penala smo zasluzili u tom periodu, a nijedan nam nije sviran, samo jedan ili dva smo dobili u Kupu! Covece, vasa prva titula je plod politickog dogovora, i do nje ste 1951. godine dosli tako sto su vas sto pustili sto gurali mada mu to dodje na isto, takav klub nikako nije mogao da izadje na dobro i nikako nije mogao kasnije da izraste u posten kolektiv. Znaci, znatno drugacija slika se tu dobije kad skor i odnos sa 11-18 spadnu na 13-16.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 04.05.2017
12:00

Ovi za sramotu ne znaju. Ko vam je kriv što vas u Srbiji niko ne voli.

avatar
Thursday, 04.05.2017
10:32

* najbolje/ovo za finala plej-ofa se odnosi na poslednjih ravno 30 godina, a mi smo igrali (u) cak 27 od tih 30 finala (?!) pri cemu jednom nije ni bilo plej-ofa zbog agresije '99, a jednom ga nismo igrali jer smo bili i umorni i (u svakom smislu te reci) (pre)optereceni igranjem F4 '98, ostaje nam jos samo ono finale plej-ofa '90 koje smo preskocili;

avatar
Goran78
Thursday, 04.05.2017
07:36

Bilo bi lepo kada bi postojao neki zakon,pa da ljudi(tkz. novinari) odgovaraju za svoje reci!Imas dokaz,ali pravi,a ne zasnovan na subjektivnom misljenju,jer to i jeste kako god neki mislili,daj pokazi ga!Nemas ga,a pricas ovako,odgovaras!KO GOD TO BIO!

avatar
Friday, 05.05.2017
14:57

Nije to jedini zakon koji bi trebao da bude postovan...

avatar
Диковић Драган
Friday, 05.05.2017
19:51

Ako nekome kazes da krade, to znaci da mu kazes da je lopov, a to je kleveta i za to se u ovoj državi jos uvek moze tuziti!

avatar
Wednesday, 03.05.2017
23:28

Pouzdana informacija:na krovu penal za zvezdu u 35 min,zvezda promasuje... 1:0 za vozdovac pre kraja poluvremena... Dvoja na live vristi,hladan sok za doktora u 65min 2:0... 70 min crveni za golmana vozdovca i penal za zvezdu,sut preko gola.... 80 min prekid zvezdini navijaci pale baklje i bacaju stolice bez nastavka... sluzbeni rezultat 3:0 za vozdovac i kazna za zvezdanu.... na drugoj strani brda slavi se titula.... titula slavice se titula...

avatar
crvena zvezda le
Wednesday, 03.05.2017
23:07

Ne veruj im sine i ponosan budi,sto zvezdasko srce bije ti iz grudi! Napred momci do nove titule!

avatar
Wednesday, 03.05.2017
22:42

Klub sa Vracara jeste bio (koncipiran i organizovan) onakav kakav je bio, smesno je i pomisliti da su oni na posten nacin dosli do titule jer su se i oni svojevremeno sluzili veoma neugodnim metodama:-), ali je ipak iza tih igraca stajao odredjeni kvalitet, to se videlo protiv Bajerna, videlo se cak i u revansu bez obzira na visok poraz koji su pretrpeli u Minhenu. U slucaju zvezde, treba ih spreciti da ucestvuju u kvalifikacijama za LS, sve ostalo je pucanje u prazno ili sa odloznim dejstvom, veoma odloznim, a nema vece nepravde od zakasnele pravde, barem tako kazu pojedini...

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.05.2017
22:14

Vi ste im tada bili glavni saveznici sto se pravite naivni vi ste im dali bodove za titulu oni vama kup zato su i igrali na armisko stadionu sa bajernom...

avatar
Friday, 05.05.2017
08:26

Inace, mi smo njih pobedili na njihovom stadionu i naneli im jedini poraz te sezone, ne razumem zbog cega je toliko tesko da se shvati da tad uopste nismo imali neki kvalitet i da smo po svemu bili treci po snazi u ligi.

avatar
Thursday, 04.05.2017
22:34

Zar je to toliko bitno sada? Jesam li ja u pravu da su imali odredjen kvalitet i da nisu bas krenuli od nule ili to nije tacno? I vi ste im prvi posle dali jednog Sekularca, mnogo ljudi je tu iz istog miljea, arkan, ceca, trener Ostojic, sijaset je zajednickih igraca koji su prosli kroz vasa dva kluba. Ti mozda nisi shvatio da smo i mi priznali da je i to nezasluzena i oteta titula kao i ova sad, valjda razumes sta je pisac hteo da kaze:-D

avatar
Wednesday, 03.05.2017
22:36

Sevcenko i Inzagi su upuceni na menjanje nadimka jer brukaju te velicine:-D Seva, nemoj bas biti mentolcina kao i ovi ostali, zvezdasi imaju pileci mozak.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 03.05.2017
23:52

Izvoli? Jel sam ijednu stvar napisao da nije istina? Takodje posto se hvalis poznavanjem istorije sporta,ajmo onda ovako. FK Partizan je od osnivanja pa do rata osvojio 11 titula prvaka drzave i to za skoro 50 godina postojanja,a onda posle tog nemilog dogadjaja je za samo 25 godina osvojio 15 titula prvaka drzave!? FK Crvena Zvezda je od osnivanja pa do rata osvojila 19 titula prvaka drzave,a posle tog dogadjaja samo 8!? Znaci Zvezda je do eto recimo 1992 procentualno uzimala vise titula u odnosu na broj godina koliko se takmici,iako nam je tada liga bila kvaliteta kao u ovom momentu Serije A,a onda kada je liga postala smesna,onda je manje osvajala? Interesantno jako,ali idemo dalje. KK Partizan je do istog tog dogadjaja osvojio MIZERNIH 5 titula prvaka drzave,za skoro 50 godina postojanja,a onda je u samo 25 godina osvojio prvenstvo 16 puta,hm? KK Crvena Zvezda je do eto 1992 osvojila drzavno prvenstvo 13 puta,a onda za 25 godina samo 4 puta i jos se tu racunaju ove sada nedavno osvojene,hm? Da ne krecem tek o ostalim sportovima,gde je Partizanu glavni protivnik bila Vojvodina. E sada ne znam koliko imas godina i koliko zaslepljenost imas,ali su ovo tacni podace,ne izmisljeni,e ako ti mislis da vas je od 1992 pogledala neka srecna zvezda,da ste upecali zlatnu ribicu ili da ste skupili 7 zmajevih kugli,pa da vas je odjednom krenulo to je jako strasno,vec vrlo dobro znas kao sto svi znamo i kao sto se vidi iz prilozenog,da se nije desio taj nemili dogadjaj da bi sportsko drustvo Partizan,zajedno sa svojim FK i KK bio otprilike 4 klub u drzavi u fudbalu i 5-6 u kosarci,dok bi Crvena Zvezda bila ubedljivo najbolja u svakom sportu i to je isto cinjenica. Samo je problem sto se zadnjih 25 godina pravi slika kako je Zvezda oduvek losa,kako smo imali srece,a u stvari je stvar da vam je pomagano na sve moguce nacine ne bi li napravili derbi od nasih meceva i vas uzdigli kao klub,pa ste se popalili da ste neki klub,a realno ste smesni.

avatar
Диковић Драган
Friday, 05.05.2017
20:04

Svaka ti ka Njegoseva!

avatar
Friday, 05.05.2017
08:21

Dobio si odgovore gore. Bato C, nemoj da ga hvalis jer nisu ispravni.

avatar
Ponos Srbije
Thursday, 04.05.2017
22:47

3 puta nas ima vise,uspesniji smo od vas od osnivanja pa do danasnjeg dana. I ko onda ima pileci mozak dete ? Mozes da pises ovde nebulozne komentare,realnost je sasvim drugacija. Klasicni troler

avatar
Bato C.
Thursday, 04.05.2017
10:38

Statisticki podatci ispravni. Zakljucak potpuno promasen. Vidim da je izvrsena operacija od realnosti.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 03.05.2017
22:19

Obilić možda odlazi ali Tole i njegovih 6 titula sigurno ne...on i dalje ostaje nedodirljiv...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 03.05.2017
22:39

to se nije desilo :D to se porice

avatar
partizanpadinjak
Wednesday, 03.05.2017
22:10

Da li je moguce da se o nasem fudbalu i dalje govori kao o nekom sportu

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 03.05.2017
21:32

Dovoljno je reci ko je voditelj,spin majstor dalje ne treba trositi reci

avatar
Vladanko
Wednesday, 03.05.2017
21:17

Ala smo im nabili komplekse za sve ove godine,bruka!Pa oni se izgleda bave samo Zvezdom a u svoje dvoriste ni da pogledaju krisom.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 03.05.2017
20:43

Cek cek cek,koji spinovi se desavaju ovde. Ukoliko se ne varam,dali je jedan fudbaler Partizana SAM DOSUDIO PENAL ZA SVOJU EKIPU? Da li je ista ta Vojvodina ne pokradena u finalu nego ne znam ni rec da napisem za to sta im je uradjeno,a koliko je stravicno ostecena? Da li je taj gospodski klub dozvolio da navijac udje na stadion i lupa cuske i otima kapitenske trake igracima? Da li je to klub u cijoj su upravi sedeli skoro svi iz prosle vlasti? da li je to klub koji je u zadnjih 10 godina dosao 1u2 ili 2u1 preko 50 puta? Da li je to isti klub koji je u vise navrata pokrao Novi Pazar i to u uzivom prenosu? Da li je to klub koji je bio drugi u ligi a igrao kvalifikacije za LS kao da je prvi bio? Jel to klub koji je prodajom zaradio preko 100m eura,a duzan je preko 30? Jel i dalje to klub koji je samo pre par dana 3(TRI) VEZANE UTAKMICE DOSAO 1u2? Da li je to klub koji je ispao od konobara iz Irske? Jel isti taj klub ispao od bundeve? Jel to ta mocna ekipa koja je ispala od 10 ekipe iz Poljske,a da im za 210 minuta gol nije dala? Ako je na svako pitanje odgovor da,da li takva ekipa ima IKAKVO pravo da se zali na bilo sta!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 03.05.2017
21:48

Da,to je klub koji je dominirao u srbiji i čiji su garant kvaliteta i to dokazivali na terenu jovetic,ljajić,tošić,mitar,markec,savić,rukavina,raca petrovic,fejsa,cleo,stojke,moreira,zuka,dijara,a.zivkovic,Neca tomić,drincic..mislim da ti je ovo dovoljno i odgovor na sva tvoja pitanja,a imalo da zaboravim i dve LS i skoro svake godine LIGA UEFA,a za vas se ne sećam da ste u nečemu od toga učestvovali u zadnjoj deceniji..Pa vojvodina je ispred vas u evropi..

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.05.2017
12:51

Jeste tako bilo ali ste vecinu vaznih utakmica resavali od 90 do 98 minuta seti te se vaseg kapitena djordjevica(koga oteraste casno kao sto vam je i klub castan) protiv borca u cacku 97 minut a bilo je josmnogo takvih +p prijateljski mecevi i 30 garantovanih bodova o tome ti pricas a odatle se stize do evrope...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 03.05.2017
22:43

Od svih nabrojanih NIJEDAN nema vrhunsku karijeru,a solidnu karijeru imaju Ljajic,Jovetic i Savic ili zelis da mi kazes da su Drincic,Petrovic i Moreira dobri igraci? :D Takodje logicno je da nas nema,kada par godina posle nase titule prvaka Sveta i Evrope je doslo do korenitih promena u nasoj drzavi koja je na sve nacine radila da destabilizuje nas najtrofejniji klub i skoro je uspela u tome,sada je istina da nas drzava malo pomaze,ali koliko nam je odmogla Mesija i Ronalda da nam dovedu i dalje nam dodju,dok ste im vi duzni boga pitaj koliko.

avatar
Nscz65
Wednesday, 03.05.2017
20:40

Kakav klub takva i tv jad i beda

avatar
MSV_Mike
Wednesday, 03.05.2017
20:39

Kojeg li licemerstva...

avatar
Wednesday, 03.05.2017
20:31

Što se tiče Obilića njegova titula je čistija nego sve većina zvezdinih titula. Skoro sam gledao na internetu zvezda 1:1 Obilić, sudija je navlačio za zvezdu, a ne za Obilić, zvezdi je samo smetao njen Arkan pa nije smela da radi ovo što radi danas, zato smatraju da im je Obilić ukrao titulu inače je Obilić zaista bio jači od zvezde, te 1998. Što se tiče sezone 2013/14 i 2016/17 zvezda će morati da vrati titule Partizanu šampionu koje mu je otela, kad - tad.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 03.05.2017
21:33
avatar
Čeki
Wednesday, 03.05.2017
20:08

Druze, mnogo pricas, a ne secas se kakav je Partizan kartel imao kad je osvojo 6 titula zaredom. Naravno, uvek kad je u vasu korist nista, a kad drugima vi jadni, nevinasca, sve vas kradu.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 03.05.2017
20:06

E moj pantici lep si primer naveo tako da svakom iole pametnom dosta da se seti ko je arkanu omogucio titulu a ko je dao kup partizanu iste godine znas jedna utakmica je igrana u nedelju druga u sredu obilic-partizan i druga partizan-obilic jedna je bila u prvenstvu i pobrda obilica za 3 dana kup pobeda partizana... sa samim djavolom bi ste se udruzili samo da uništite Zvezdu tako ste se i sa arkanom spandjali e to je to postenje i uporedjenje... panticu panticu ajd ispocetka od prvog razreda mozda naucus sta je novinarska objektivnost

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 03.05.2017
20:04

Pantić legenda sve objasnio.

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 03.05.2017
19:50

TV Partizan bastion Grobarstva !

avatar
I_grobosi_placu
Thursday, 04.05.2017
23:09

Partizan poklonio titulu Obilicu!

avatar
Friday, 05.05.2017
08:25

Tako sto smo im naneli jedini poraz u prvenstvu te sezone, i to jos na njihovom stadionu? :-D Moze i tako da se posmatra.

avatar
Wednesday, 03.05.2017
19:49

Svaka cast El Moniru. Ja stvarno ne znam kako bih se osecao da sam na mestu nasih igraca, ovo treba izdrzati.

avatar
Gogi-11
Thursday, 04.05.2017
11:27

Pa da imas tako dobru platu kao oni za nerad i gore bi stvari izdrzao mislis njih zabole koji su na tabelu samo im je vazno da na kraju kasiraju a dali su nekada kaznjeni za neuspehe???

avatar
Thursday, 04.05.2017
14:57
avatar
Forza Napoli
Wednesday, 03.05.2017
19:44

Bogami sada ce malo teze raditi takve stvari.sada ih pola evrope prati zbog ove sramote za vikend

avatar
I_grobosi_placu
Thursday, 04.05.2017
23:09

Ma cela Evropa. Mesi sedi gajbi i ceka vesti iz nase lige :D

avatar
nemanja mihajlo
Wednesday, 03.05.2017
19:32

Cudicete te se posle kad krene klanje medju navijacima,kad bude nereda itd.ovakvi ljudi,i njima slicni potpiruju mrznju.pa sta ako se desilo ovako nesto??bilo vam je lepo i cutali ste,dok se sve to vama sudilo....sada biste o postenju??bravo i jedni i drugi,ubili ste fudbal u Srbiji!

avatar
Wednesday, 03.05.2017
19:31

zalosno je u kakvoj zemlji zivimo , gde se sarlatani smeju celoj zemlji u lice i pritom time ponose ... dno , da nema dalje

avatar
Wednesday, 03.05.2017
19:29

Pardon, u prvoj utakmici u Minhenu.

avatar
Joshimitsuuu
Wednesday, 03.05.2017
19:24

Koje ispiranje mozga, sta naprica ovaj kvazi novinar, majko mila... Kakvu bi tuzbu popio zbog ove klevete nije svestan.

avatar
ludak
Wednesday, 03.05.2017
22:01

procesuirajte toleta, kad smo vec na temi... ah, da... nema za sta... ;)

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 03.05.2017
19:22

cuj regionalna liga, pa kako da onda dinamo i zvezda namjestaju sudije ccc logično je da ss zestoko protive toj ligi

avatar
Wednesday, 03.05.2017
22:09

Isto kao što su nameštali u velikoj Jugoslaviji. Manje su zlo kad su razdvojeni blizanci.

avatar
Wednesday, 03.05.2017
19:18

Covek rekao ono sto cela Srbija vidi...

avatar
Wednesday, 03.05.2017
21:52

I ne samo Srbija, svi im se smeju.

avatar
I_grobosi_placu
Thursday, 04.05.2017
23:12

Boaci najvise :D

avatar
milan zmaj
Thursday, 04.05.2017
10:08

Jel su videli kod istog sudije indentican penal i plus jedan karton vise (crveni)????? Ja video, ali mozda su me oci varale da se to pomoglo Partizanu za preokret!!!!!