Turski gigant želi Šaponjića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.01.2016.
12:35
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić nalazi se na meti turskog velikana iz Istanbula koji je već sada spreman da plati solidno obeštećenje za napadača Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije uskoro bi mogao da dobije zvaničnu ponudu za Ivana Šaponjića pošto turski mediji prenose da je Fenerbahče zainteresovan za mladog napadača.

Fenerbahče je za momka, koji je za prvi tim Partizana debitovao 30. novembra 2013. godine i od tada odigrao 42 utakmice i postigao 12 pogodaka, spreman da plati milion evra što je skromna cifra imajući u vidu potencijal Ivana Šaponjića.

Zabrinjava, međutim, to što omladinski reprezentativac ne dobija dovoljno šanse da se dokaže u prvom timu Partizana iako je prethodnog leta sa "Orlićima" osvoji titulu prvaka sveta na Novom Zelandu.

Zbog toga i tržišna vrednost Ivana Šaponjića nije u skladu sa potencijalom i talentom koji poseduje, pa treba očekivati da ga crno-beli pre prodaje bace u vatru i pokušaju da mu podignu cenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Maric
Wednesday, 06.01.2016
01:43

Putuj Igumane, ne vredi ni 50.000e, to se odmah vidi...sa 17 godina sta su radili Jovetic, Ljajic, sad Zivkovic, a mnogo veci od nejga su enstali sa fudbalske mape,mali Aleksic iz Vojvodine i jos mnogo takvih

avatar
Tuesday, 05.01.2016
17:47

Ne verujem u ovo, jer je Saponjic mlad, a Fener nema strpljenja za mlade igrace.

avatar
magister
Tuesday, 05.01.2016
15:58

Kad se loše igra i postižu loši rezultati, prirodne su i posledice na tržištu. Više sam puta rekao da je gotovo svaki od trenera koji je prošao kroz Partizan u poslednjih nekoliko godina, Đukić, Jokanović, Stanojević, Vermezović, Rašović, Ješić, Nikolić, Milinković, Drulović - imao i ogromnu volju i nekakvu viziju, većina samo igračko iskustvo, ali nijedan nije bio loš. Sa normalnim vođenjem kluba, da smo prihodovali i razumno trošili novac - stabilizovali bismo se na evropskom nivou znatno više od Dinama, a njegovi igrači, eto, imaju znatno višu cenu od naših. To je zato što ovde lako prolaze prevaranti, dolaze na mesta sa kojih se vodi politika i na kojima se odlučuje. Oni su veoma unazadili i osiromašili Partizan i direktno i indirektno uticali na pad cena naših igrača na tržištu. Tomić je ok momak, takođe. Ilijev je davao grozne izjave i bahatio se prema Druloviću, zbog čega sam skeptičan s njim u vezi. Potrebni su dobri ljudi, da stvore dobru atmosferu. Šaponjić je igrao manje zato što je Božinov u prvenstvu najefikasniji, a u Evropi smo igrali uglavnom sa dva krilna špica, Abubakar i Živković. Ne treba da igra da bi se bolje prodao, već ako zasluži time što će napredovati. Mora da vežba kontrolu lopte na zemlji, dribling, stvaranje prostora za šut... Ima golgeterski instikt.

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 05.01.2016
15:43

Malo je igrao u prvom delu sezone, i verovatno je zbog toga teško reći bilo šta, ali ono što je do sada prikazao govori da je jak, ali ne i stabilan, vitak ali ne i brz, visok ali ne i skočan, ali svakako požrtvovan i predan radu, posebno oduševljava i njegov jak šut. Još uvek je dete, to se vidi u svakom njegovom izrazu lica tokom meča, često ga sama činjenica da igra zapravo sprečava da igra. Mislim da mu više nedostaje samopuzdanja nego li kvaliteta, zato sa njim treba raditi na svim poljima. Meni je drag igrač i želim mu sreću i više prilike da zaigra u drugom delu sezone. Biće zanimljivo videti da li će Tomić izvući najbolje iz njega.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 05.01.2016
14:47

Ovo je toliko tragikomicna ponuda da uopste ne zasluzuje da bude vest...

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 05.01.2016
13:42

Koliko god je sada tesko proceniti Saponjicevu vrednost ovo je podcenjivacka ponuda.Tomic njega izuzetno ceni i skoro sam siguran da ce Saponjic biti prva devetka,a da ce uz njega igrati neko pokretljiviji.Imace do leta sasvim dovoljno vremena da se dokaze,a onda zavisno od partija ili prodaja ili novi ugovor.

avatar
cholic
Tuesday, 05.01.2016
15:40

A i saponja ima 17 godina, odnosno tek treba da se razvija

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 06.01.2016
16:17

Saponjic ce na leto napuniti 19,naravno da treba jos da se razvija,ali neko sa njegovim potencijalom bi morao sada vec u ovako slaboj ligi da odskace.Mitrovic,Jovetic,Kezman...svi su oni u tim godinama bili medju nosiocima,Saponja ce imati sada sasvim dovoljno vremena i prostora da ugrabi sansu i da se dokaze.

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 05.01.2016
18:02

Saponjic je u avgustu napunio 18.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 05.01.2016
16:26

Treba da se zadrži do leta, jer će mu u svakom slučaju cena samo narasti, ako ima normalnu minutažu i postigne 5 golova barem, a posle da se oceni da li je on igrač koji može da nas iznese na Evropsku scenu.