''Turnir prijateljstva'' parirao čak i Mondijalu!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.06.2014.
11:22
Izvor: Sportske.net

Glavni organizator ''Turnira oprijateljstva'', koji se proteklih dana održavao u Bijeljini, naš proslavljeni reprezentativac Savo Milošević oduševljen je kako je sve proteklo.

Facebook: Turnir prijateljstva
Facebook: Turnir prijateljstva

Povezane vesti

Iako se ovakav turnir prvi put održao ove godine, uspeo je da izazove veliko interesovanje i mnogo pozitivnih utisaka i komentara.

Završeno je juče, pobedom mladih nada zagrebačkog Dinama nad vršnjacima iz OFK Beograda, a posle svega, presrećan je bio i Savo Milošević, koji je i najzaslužniji što je ova ideja i sprovedena u delo. Tom prilikom, on je izneo i jedan fascinantan podatak.

''Nama je najvažnije da su svi učesnici otišli kući prepuni utisaka i prezadovoljni uslovima koju su imali. To je najbolji dokaz da smo uspeli da napravimo lepu pričuč 

Imali smo fenomenalne mečeve u grupama, pa sjajna polufinale i vrhunsko finale kao krunu svega. To potvrđuje i fantastična gledanost TV prenosa. Čak smo nadmašili i pojedine mečeve na Svetskom prvenstvu'',
otkrio je Milošević.


Akteri ovog turnira su imali i priliku da se druže sa Dejanom Savićevićem, Srećkom Katanecom, Husrefom Musemićem, Ivanom Gudeljom... a Milošević najavljuje da će naredni turnir biti još bolji.

''Zaista smo celu ovu priču podigli na jedan spektakularan nivo za ovaj uzrast. Svi možemo da budemo ponosni na ono što smo uradili u proteklih pet dana. Ali, zadovoljstva kratko traju. Pred nama je već sada novi zadatak, a to je da već naredne godine turnir podignemo na još viši nivo'', istakao je Savo Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke