Turci vode Branka Ilića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.06.2015.
10:22
Izvor: Sportske.net

Bogati turski klub iz Izmira koji se u minuloj sezoni plasirao u drugu ligu nameračio se na štopera Partizana Branka Ilića a crno-beli po svoj prilici ne bi imali ništa protiv da zarade na Slovencu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Slovenački reprezentativac Branko Ilić (32) mogao bi da napusti Humsku svega godinu dana nakon što je dogovorio saradnju sa Partizanom.

Iskusni štoper nalazi se na meti turskog Gectepea koji je u prethodnoj sezoni zahvaljujući dobroj finansijskoj poziciji izborio plasman u drugu ligu što očito nije kraj ambicija kluba koji dolazi iz Izmira.

Dnevni list "Sport" saznaje da bi već do kraja nedelje Partizan mogao da dogovori transfer Branka Ilića koji pored toga što zauzima mesto stranca u ekipi ima i najveću zaradu i predstavlja opterećenje za budžet kluba.

Činjenice da na godišnjem nivou zarađuje 160.000 evra i da ga od isteka ugovora sa crno-belima deli još jedna sezona stavljaju Branka Ilića na izlazna vrata Partizana koji se neće libiti da "unovči" slovenačkog reprezentativca.

Dobro je poznato da crno-beli žele da angažuju štopera i po svoj prilici Branko Ilić će otvoriti mesto za Zorana Rendulića čime će biti smanjen broj stranaca u timu a ujedno će i pritisak na kasu biti znatno manji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totti10
Thursday, 11.06.2015
19:21

Odlican potez prodajemo igrace koji imaju 30 i vise godina tako da dobar posao u svakom slucaju a dovesti neke mladje i dobre igrace i dati im tu platu koju ima B.Ilic a realno njegova plata se moze podeliti na dva igraca koja dodju :D

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 11.06.2015
13:45

Prodati ga za sto vise kesa... :)

avatar
baldekeita
Thursday, 11.06.2015
11:48

Vrlo sam zadovoljan kojim igracima je dopusteno da odu kao i onima sto su na transfer listi.Navodno ce i Ostojic u Izrael,a Kojica traze Nemci i Turci(najverovatnije drugoligasi).Dosta ljudi kuka sto su pusteni B.Ilic i Drincic,ali ja sam jos pre par meseci rekao da bi najvise voleo da nas obojica napuste jer su imali najveca primanja,a partije im nisu bile u skladu sa njima.U odnosu na februar ove godine mi smo skinuli blizu milion evra za plate na godisnjem nivou-napustili su nas Lazovic 200k,B.Ilic 160k,Drincic 132k,Volkov 120k,Pantic 96k,Skuletic 96k,Fofana 50k,Markovic 30k i Saletu je smanjena plata za 80k.Babovic,Balazic i Banda su dovedeni ranije i nevezano za odlaske Petra i Danka pa zato njih ne racunam.Trujic i Jevtovic ne verujem da imaju preko 50k i verovatno ce njima biti samo prebacena primanja ovih iz srednje grupe,a za koje se ocekuje da odu-Luka,Kojic,Lukac,Grbic...Stvarno je mnogo rasterecen budzet,ali ukoliko bi se ubolo sa samo 3 igraca koja prave razliku kvalitet ne bi morao da trpi.Sad je vreme da se vidi kakve imamo skaute!

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 11.06.2015
13:33

Sa takvim razmisljanjem se ne igra LS cisto da znas, da je Mamic tako razmisljao ne bi ni napravio od Dinama ovo sto je sada. Najbolje uzmimo igrace koji vrede 10 000 po sezoni ili manje, pa pravac u neki nizi rang. Koliko para toliko i muzike, ako zelis dobre igrace i dobar rezultat treba i uloziti. Ja mislim da bi ovi iz uprave mozda trebali sebi da smanje budzet i zaradu i plate,da se tu rasteretimo malo :)

avatar
baldekeita
Thursday, 11.06.2015
16:02

Nisi uopste razumeo poentu!Ja sam apsolutno za to da se kvalitet plati,ali problem je sto mi imamo mnogo skart robe i igraca cija primanja nisu bila u skladu sa kvalitetom.Ozbiljan novac se izdvaja za igrace sa strane koji ne daju nikakav doprinos umesto da rotaciju popunjavaju nasa deca cije su plate cak i 5 puta manje.Zasto da Kojic sa 50k greje klupu kad to moze i Sajcic za 12k,a jos od njega mozda nesto i bude!?Da bi se pocelo nesto ozbiljno prvo mora da se odvoji zito od kukolja,a tek onda da se vidi sta fali.Naravno da nisam mislio da citav milion koji je ustedjen ostane netaknut,naveo sam na kraju da sad imamo prostora u budzetu za plate da dovedemo 3 igraca koja prave razliku.Kada bi smanjili primanja za pola miliona,a ovu drugu polovinu ulozili u igrace koji ce biti prava pojacanja to bi bio posao.Uz pravi skauting i bonuse za Evropu koji bi skoro i duplirali primanja(zavisno od rezultata tj. novca od UEFA) mogli bi se pronaci pravi igraci.Mi smo duzni 12 miliona,kako mislis da obecavamo po 400/500k godisnje,a pre dva dana smo molili Drinu da nam oprosti 80k!?Videli smo kako se Piksi proveo kada je bacao milione i jurio LS i gde su sada komsije zbog toga!Pa mi da ulozimo preko 5 miliona za obestecenja i da na plate 6 pojacanja damo jos 3 miliona niko nam ne moze garantovati LS.Naletimo na Basel koji je razmontirao Liverpool i eto nas na minus 30 miliona!Nas bi jedna LS verovatno dovela na nulu,ali ne mozemo je juriti po svaku cenu kao blesavi...

avatar
Realan 1
Thursday, 11.06.2015
14:06

Pravi komentar.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 11.06.2015
10:58

Bolje on da ode, a Crirkovica da zadrzite...

avatar
Ламине Дијара
Thursday, 11.06.2015
11:37
avatar
Zoran GGMU CG
Thursday, 11.06.2015
11:41

na cirka bismo vise valjda zaradili ovaj jeste mator ali ima iskustvo u evropu mada ulazi u zadnju god ugovora i ima najvecu platu

avatar
Thursday, 11.06.2015
10:44

UO i trener Partizana smanjuju budžet za plate, a kažu da će Partizan biti jači nego ove sezone. Ako im uspe onda im na tome mogu pozavideti i ozbiljne skaut službe. Rendulić je imao bolju polusezonu od B.Ilića ali je B.Ilić iako je slabije odigrao u odbrani prethodnu polusezonu dao je 3 gola (ukupno 4 gola) u SL koja su nam direktno donela bod/ove (Voždovac, Čukarički, Napredak). Rendulić može da igra samo štopera iako on kaže da može i zadnjeg veznog, dok B.Ilić realno može štopera, desnog beka i zadnjeg veznog tako da je tu prednost na strani B.Ilića. Prednost Rendulića je što se vodi kao domaći igrač, dok B.Ilić nema srpski pasoš.

avatar
Ламине Дијара
Thursday, 11.06.2015
11:37

Ako mogu da dobiju bar 200k,ali Turci ne znaju za manje od toga,treba ga prodati,realno on kiksa mnogo,a plata mu je za uslove Partizana prevelika....

avatar
Realan 1
Thursday, 11.06.2015
12:07

Jedino sto korektno odradjuje od te tri pozicije je zadnji vezni,posto je kao stoper uzas zivi,kiksara zesca,dribla puno ispred gola,sa najvecom platom.Cirkovic je bolji stoper od njega i mlad je veliki potencijal,na kome cemo i lepo zaraditi.

avatar
Alexander Stonsky
Thursday, 11.06.2015
10:40

Druga liga ?!?! B. Ilic ima kvalitet za jacu ligu ali pare cine da i 3. kineska liga dolazi u obzir ako je kinta dobra.