Turci se uključili u trku za Fibela

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.01.2017.
11:57
Izvor: Sportske.net

Na osnovu onoga što je Tomas Fibel pisao na društvenim mrežama moglo se naslutiti da će štoper Crvene zvezde karijeru nastaviti u Belgiji, ali se kao mogućnost pominje i selidba u Tursku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon šestomesečne epizode u Crvenoj zvezdi Tomas Fibel je spreman da u tekućem prelaznom roku napusti "Markanu", a ponuda ima sa svih strana Evrope.

Poznato je da su se za Fibelove usluge raspitivali pojedini ruski klubovi, kao i neki iz Belgije, a turski mediji prenose da se u trku uključila i Alanjaspor.

Turski klub trenutno nastupa u Superligi i zauzima četrnaesto mesto sa 18 osvojenih bodova, ali ima najlošiju odbranu koja je na 17 utakmica primila 34 pogodaka.

Zbog toga u Alanji vide Tomasa Fibela kao dobro rešenje, a prednost je ta što bi iskusni štoper stigao kao slobodan igrač.

Podrazumeva se da fudbaler sa francuskim pasošem najpre mora da dogovori sporazumni raskid ugovora sa Crvenom zvezdom što je proces koji se odužio jer Fibel zahteva da dobije još dve zaostale zarade, dok je ostatka novca koji mu sleduje po ugovoru spreman da se odrekne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 18.01.2017
19:58

Raskidas ugovor sa igracem a pritom on ima ponude. Pa haos pravi. Sve lopovluk. Na kraju krajeva to je stranac moze da mu se da bar jedna sezona da se pokaze.

avatar
Benz9
Wednesday, 18.01.2017
13:10

Ne vjerujem sta rade ovi u upravi...Ok nije za Zvezdu,ali dati mu ciste papire pored ovoliko ponuda moze samo lud čovjek...Ako ga vece zele onda neka posalju ponudu i koja bude najbolja prihvatiti i dao..Bolje dobiti ista nego nista...

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 18.01.2017
15:13

Za javnost su cisti papiri nemoj da si naivan , ne bi se gurali u klubove da nema koristi, sve samo ljubitelji sportske igre ....

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 18.01.2017
13:03

Са њим ће имати бетонску одбрану.