Turci dolaze u Humsku! Koga će da odvedu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Događaji u Partizanu se poslednjih dana ređaju kao na traci. Očigledno, tako će biti i narednih dana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Juče je u Humskoj bio pravi ''transfer maraton'', vodila se borba za pojačanja na raznim stranama Evrope, a na kraju crno-beli nisu dobili sve što su želeli, pa su morali da se zadovolje i nekim alternativnim rešenjima.

To je sada već iza nas, ali izgleda da će ovih dana biti aktuelni pregovori oko odlazaka najboljih igrača.

Naime, potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je ''Novostima'' otkrio da je predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim najavio svoj dolazak u Humsku ovih dana, a razlog su po svemu sudeći, ozbiljna interesovanja za pojedine fudbalere crno-belih. Konkretno - za Andriju Živkovića i Ivana Šaponjića.

Vučelić to nije mogao (ili želeo) ni da potvrdi, ni da demantuje, ali je i sam svestan da bi razgovori mogli da krenu u tom pravcu.

''Jildirim dolazi u posetu, ali nemam informaciju da će Andrija Živković biti tema razgovora. Ako i Šaponjić bude tema razgovora, videćemo šta nam valja činiti'', istakao je Vučelić, a prenose ''Novosti''.

Naravno, Šaponjić i Živković će ostati do kraja prvog dela sezone u Partizanu, a gde će biti od proleća, dosta će zavisiti od ovih najavljenih razgovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim Partizan
Wednesday, 02.09.2015
15:09

Pa naravno da si zele nase igrace nece valjda Bajkovica.....

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 02.09.2015
12:29

Mozda Dzigija ili Babovica? :D

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 01.09.2015
23:21

A da neće Božinova da vode? :D

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 01.09.2015
22:56

Mozda su dosli da se raspitaju za Luku,Balazica,Babovica,Necu Petrovica hahaha.

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 01.09.2015
22:53

Znaci odose Zile /ili Saponja.Bravo mestarska upravo!Brravo.

avatar
dacha
Tuesday, 01.09.2015
21:41

neka vodi Babovica u Tursku a ovu dvojicu da ostavi na miru

avatar
mileta
Tuesday, 01.09.2015
21:36

Nema sta obojica idu.Ova uprava ce da nas unisti nacisto.

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 01.09.2015
21:11

Mislim da ovaj prelazni rok i nije toliko loš koliko vlada atmosfera da je loš. Da je mogao biti bolji - mogao je. Ali samo se setite da su ostali Živković i Šaponjić, kako je i obećano da će ostati prvi deo sezone, Abubakar je tu (il što reče Kovinjalo - Abukakar), Božinov nije promašaj verujte mi, malo ga mi pravimo formacijom bezopasnim ali videćete da će se pokazati, o Stevanoviću imam dobro mišljenje kao i o Jevtoviću. Brašanac igra odlično ove sezone zato što ima prostora. Dosta je mladih igrača koji dobijaju/će dobijati šansu, oslobodili smo se Volkova (koji je meni bio dobar igrač) ali ste dosta kukali na njega, kao i S. Markovića, na B. Iliča je bilo isto kukanja kao sada na Fabrisija, da ne pominjem tek Kojića. Očajni Luka više nije u protokolu, promenljivi Grbić... Shvatite da igramo na dva fronta i da su potrebne rotacije/rotacije igrača. Mogućnost izbora pojačava i konkurenciju, imajte i to u vidu. Uz dužno poštovanje, teško mi je ovo da kažem, ali veoma vam je teško ugoditi. Svestan sam da je kritičko razmišljanje mehanizam napretka ali vi ga, brate, mnogo mračite.

avatar
mileta
Tuesday, 01.09.2015
20:58

Tako sad prodajte i jednog i drugog.Sad mi je jasno sto ste doveli 2 krilna igraca.Prodaj Vucela sve sto valja i onda baci jednu izjavu u stilu stavili smo titulu na kocku.Rekao sam vec najgori prelazni rok u istoriji Partizana.Ovi ce da nas ojade i svedu na najnize moguce grane.Dovedeni su da nas uniste.Dok drugi dovode igrace na kilo mi prodajemo jedinu dvojicu koji valjaju.Sram vas i stid bilo.Posle nemojte da delite letke navijacima na kojima pise uprava napolje.

avatar
igor_tambur
Wednesday, 02.09.2015
15:01

Ja ne znam čemu negodovanje možda i ne odu do zime ostaju sigurno dovedeni su kvalitetni igrači ne kako sam želeo moglo smo proći i bolje i gore niko nije savršen

avatar
33
Tuesday, 01.09.2015
20:27

Veoma loš prelazni rok, bitno da mazanja očiju nikada na odmet! Abu i Alen pojačanja, ostali tuga!

avatar
ludikure
Tuesday, 01.09.2015
20:07

od ovog prelaznog roka mi je mukanmislim da je jedan od najlosijih ikada

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 01.09.2015
18:25

Zamolite Mamica za konsultantske usluge, zatrazite od njega neki savet barem kada je Saponjic u pitanju jer ce za Zivkovica zahalavi hteti da se ovajdi sto bolje i tu je jedino resenje revidirani ugovor!!!