Tumbaković: "Škuletić ostaje, to je završena priča"

Autor: Beta Beta
subota 27.12.2014.
15:01
Izvor: Beta

Potpredsednik FK Partizan Ljubiša Tumbaković stavio je tačku na priču o transferu Petra Škuletića u Lil izjavom da je francuski klub obavešten da napadač nije na prodaju i da ostaje u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Potpredsednik fudblaskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković rekao je da napadač crno-belih Petar Škuletić nije na prodaju i da je francuski Lil danas obavešten mejlom o odluci Upravnog odbora.

"Definitivna odluka Upravnog odbora koji je jutros održan, je da Škuletić nije na prodaju. Takav mejl smo jutros poslali na adresu Lila. To je za nas završena priča", kazao je Tumbaković.

Poslednjih dana se dosta spekulisalo o Škuletićevom odlasku.

Prvo se pojavila informacija da je nejefikasniji igrač Partizana na pregledima u Lilu, te da je on potpisao za taj francuski klub, što je potvrdio i njegov menadžer Radojica Božović.

"Nisam pravnik, ali verujem ljudima koji se u to razumeju. Božović preti Svetskom fudbalskom federacijom, ali su Partizan i Lil ozbiljni klubovi, te verujem da ta priča neće ići dalje", kazao je Tumbaković.

Škuletić je od početka sezone za Partizan u svim takmičenjima postigao 21 gol na 28 utakmica i tako oborio raniji rekord koji je držao Brazilac Kleverson Kordova Kleo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke