Tumbaković o pojačanjima: "Sve je moguće..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
23:38
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik FK Partizan Ljubiša Tumbaković okončao je u sredu svoj boravak u Antaliji a pre polaska u Beograd izneo je svoje utiske o pripremnom periodu i priznao da je u završnici prelaznog roka sve moguće kada su pojačanja u pitanju.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana lagano privode kraju završni deo priprema za prolećni deo sezone a Belek je u sredu napustio potpredsednik kluba Ljubiša Tumbaković koji je posle svega podvukao crtu i izneo svoje utiske.

"Impresioniran sam organizacijom rada i sprovođenjem zadataka. Stručni štab je, na čelu sa Markom Nikolićem, podigao taj tehnološki deo na najvši nivo. Igrači su sve to prihvatili na sjajan način i to je za svaku pohvalu" rekao je Tumbaković.

Očekivano, bivšeg stratega Partizana brinu loši rezultati ali veruje da će stvari doći na svoje mesto kada počne borba za bodove.

"Ono što nije dobro jesu rezultati na pripremnim utakmicama a sve što radimo radimo zbog utakmica jer su one naša realnost. Ono što smo radili kroz proces treninga nije primenjeno na terenu ali verujem da je samo pitanje vremena kada će sve to doći na svoje mesto" ističe Tumbaković.

Partizan je u završnici prelaznog roka ostao bez Danka Lazovića a spekuliše se da bi njegovim stopama mogao i Petar Škuletić.

"Odlazak Danka Lazovića biće veliki hendikep. Dankov doprinos je bio vrlo jasan a njegov učinak evidentan, kako na terenu, tako i van terena. Mi taj profil igrača više nemamo u ekipi ali se nadam da će snagom kolektiva biti nadomešten Lazovićev izostanak" konstatuje potpredsednik zadužen za sportska pitanja.

Premda nije komentarisao eventualni odlazak Petra Škuletića potpredsednik crno-belih nije odbacio mogućnost da do kraja prelaznog roka Partizan angažuje još jedno pojačanje.

"Radimo temeljno i sistematično. Do kraja prelaznog roka ima još malo vremena ali za prave profesionalce svaki minut je veliki. Imamo potencijal u našim mladim igračima koji mogu da nadomeste nedostatke u ekipi ali ako se na tržištu ukaže šansa da angažujemo profil igrača koji nam je potreban onda je sve moguće i za ova tri dana" zaključio je Tumbaković.

Fudbaleri Partizana ostaju u Beleku do 14. februara a sedam dana do početka šampionata provešće u Beogradu gde će raditi na pripremi duela sa Voždovcem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Thursday, 12.02.2015
00:51

Imam neki osecaj da ce nas sve prijatno iznenaditi na kraju.Mogao bi ovo biti jedan od boljih prelaznih rokova,ako u finisu odrade posao kako treba i dovedu dobrog napadaca,a ocekujem i neku mladu nadu da stavi potpis :) Nadam se da ce to biti Drazic ili Gacinovic.A moze i obojica.Bice sada para od Skulete.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
11:16

Ne trebaju nam obojica, nek' dodje samo 1 uz jednog klasicnog spica i to je to jer su obojica na isti fazon. Krilni napadaci ili drugi napadaci, nisu centarfor...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
14:14

Za mene je Gacinovic bolji, ali Drazic bi djidao:-D

avatar
Realan
Thursday, 12.02.2015
13:27

Dobro onda neka bude Drazic :D Nekako decka gotivim ,Mislim da bi gidao za nas jer je Grobarcina.