Tumbaković: ''Bandalovski je Nikolićeva želja''

Autor: Darko Mitrović
subota 31.01.2015.
14:59
Izvor: Sportske.net

Iako je trener Partizana pre par nedelja insistirao na dovođenju Manoleva na poziciji desnog beka, potpredsednik Ljubiša Tumbaković danas je naglasio da je treneru crno-belih ispunjena želja angažovanjem Ivana Bandalovskog.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uvod u današnje predstavljanje Ivana Bandalovskog u Humskoj bio je rezervisan za potpredsednika Partizana Ljubišu Tumbakovića, koji je ukratko objasnio kako i zašto je došklo do transfera iskusnog Bugarina.

''Kao što znate, Partizan ima potrebu da se ojača na pojedinim pozicijama, što je već postalo urgentno. Posle povrede Vulićevića, postojala je potreba da se pojavi jedan poseban kvalitet koji bi mogao da odgovori zahtevima Partizana na desnom beku.

Ivan Bandalovski je bio Nikolićeva želja, on ga je posebno apostrofirao kao igrača koji bi mogao da nadomesti Vulićevićev izostanak'',
izjavio je Tumbaković.

On je takođe dodao i da su članovi stručnog štaba Partizana detaljno analizirali kvalitete Bandalovskog i da su se svi složili da je on pravo rešenje za Partizan u ovom trenutku.

''Vrlo temeljno i sistematično su Markovi asistenti analizirali Ivana i uvereni smo da smo pronašli pravog igrača, kao i da je on sa svojim iskustvom jedno od najvećih pojačanja Partizana. Ja se nadam da će on opravdati poverenje stručnog štaba i ja mu želim puno uspeha sa Partizanom'', poručio je Tumbaković.

On je takođe dodao i da dolazak Bandalovskog nije i poslednji ove zime u Humskoj, najavljujući realizaciju transfera bar još jednog štopera narednih dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Saturday, 31.01.2015
16:01

Kako bar jos jednog stopera kad je Bandalovski bek, mi nijednog stopera nismo doveli!!!

avatar
NikolaaPFC
Saturday, 31.01.2015
16:26

Upravo to! Valjda ce se smilovati pa se dogovoriti sa Tubicem!

avatar
partizan
Saturday, 31.01.2015
17:37

stoper stize u ponedeljak eventualno utorak