Tumba reagovao na ''besmislene priče'' pred dvomeč Partizana i Budućnosti

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.07.2017.
18:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Aktuelni selektor reprezentacije Crne Gore i nekadašnji trener Partizana pomno će pratiti predstojeći dvoboj crno-belih sa Podgoričanima na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Ljubiša Tumbaković će dodatni razlog za pažljivo praćenje utakmica između Partizana i Budućnosti imati i u činjenici da za crno-bele nastupaju i dvojica crnogorskih reprezentativaca - Marko Janković i Nebojša Kosović.

Naravno, kao i mnogi drugi, ulogu favorita pripisuje Partizanu, ali ne smatra da će se Partizan ''prošetati'' do naredne runde kvalifikacija.

''Ono što je nezgodno za favorita je činjenica da utakmice kvalifikacionog tipa u kojima nema popravnog mogu da budu veoma nezgodne i zato Đukićevi izabranici moraju maksimalno ozbiljno da shvate utakmice koje ih očekuju u Beogradu i Podgorici'', izjavio je Tumbaković, a prenose ''Novosti''.

Ipak, postoje i neki komentari pre ovog dvoboja sa kojima se Tumbaković uopšte ne slaže. On je naime, nazvao ''besmislenim'' strahovanja od mogućih navijačkih incidenata u Podgorici.

''Nemam ni najmanju dilemu oko toga da li će atmosfera biti sjajna, prava fudbalska i da će stadion biti pun.

Voleo bih da tako bude i u prvom meču u Humskoj. Partizan će sigurno imati značajnu podršku u Podgorici, jer će izvan karata obezbeđenih po protokolu mnogo navijača crno-belih uspeti da ih kupe na licu mesta.

Čitam poslednjih dana razne stvari, bojazni oko incidenata i tvrdim da su to besmislene priče i da nikakvih problema neće biti na stadionu Budućnosti'',
objašnjava Tumbaković i podseća da će i teren u Podgorici, baš kao i u Humskoj, biti u odličnom stanju.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke