Tumba očekuje spektakl, skrenuo pažnju na dvojicu igrača Budućnosti

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.06.2017.
21:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iz ugla selektora reprezentacije Crne Gore, predstojeći okršaj Partizana i Budućnosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona biće posebno zanimljiv.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Kao što znate, Ljubiša Tumbaković se kao trener afirmisao u Partizanu, gde je najduže radio i gde je najviše uspeha imao, ali sada je na klupi reprezentacije Crne Gore, sa kojom pokušava da ostvari istorijski uspeh u pohodu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Naravno, veliki je Partizanovac, to nikada nije bilo sporno, ali sada su mu osećanja pomešana, jer se emotivno vezao i za Crnu Goru.

U prvoj reakciji posle današnjeg žreba, popularni Tumba je za ''Novosti'' najavio pravi fudbalski spektakl, čemu se i svi mi nadamo.

''Partizan je moj i Crna Gora je moja, tako da na ovu utakmicu gledam kao na pravi fudbalski spektakl za naš region. Biće to pravi dvoboj dva šampiona, mediji su dodelili ulogu favorita crno-belima, oni to treba da pokažu i na terenu'', izjavio je Tumbaković.

Javnost u Srbiji ne zna mnogo o ekipi Budućnosti, a Tumbaković je otkrio da je dvojicu fudbalera ove ekipe već zvao u reprezentaciju Crne Gore.

''Pozivao sam golmana Mijatovića i beka Ristu Radunovića, ali mislim da Budućnost ima još trojicu-četvoricu veoma zanimljivih igrača'', istakao je Tumbaković.

Inače, Milan Mijatović prvo je pojačanje Budućnosti u ovom prelaznom roku, potpisao je ugovor na dve godine, a tokom karijere igrao je u Rudaru, Bokelju i Dečiću, kao i u Iranu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Monday, 19.06.2017
22:31

Stvarno ce biti spektakl.

avatar
born2wonder
Monday, 19.06.2017
21:20

Mi ako se plasimo ove Buducnosti bolje i da ne igramo. Verujem da se ovako prica cisto iz postovanja i da je Partizan bolji za klasu. Volim da pogadjam rezultate i za prvu prepreku tipujem 4:0 u humsku i 1:3 u podgoricu bez neke hajke i mnogo prasine oko utakmice ali i zahuktavanje za navijace Partizan za ono sto dolazi.

avatar
Kladionicar
Monday, 19.06.2017
21:18

Inace sem Partizana u Cg gostuju i Levski i Zeljo. Bice feste po primorju to je sigurno :D

avatar
paok
Monday, 19.06.2017
21:15

Ne treba nikoga podceniti ali ako neko dolazi iz Decica onda ne treba da ih se plasimo. Zavrsiti ceo posao na nasem stadionu i otici u Podgoricu i igrati lagano za navijace.