Trujićev prvenac u Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.08.2015.
17:44
Izvor: Sportske.net

Momak rođen u Boru proveo je u Humskoj punih osam godina ali je tek po povratku u Partizan uspeo da postigne prvenac u crno-belom dresu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana stigli su do prednosti nad Novim Pazarom u ranoj fazi utakmice i to golom mladića koji se posle dve godine odsustva vratio u klub iz Humske.

Nikola Trujić dobio je u subotu priliku da zaigra od prvog minuta u Novom Pazaru a već u 13. minutu susreta odbijenu loptu smestio je iza leđa golmana Zlatka Zečevića.

Prvencem u prvom timu Partizana momak rođen u Boru doneo je prednost crno-belima a nema sumnje da će gol u Novom Pazaru pamtiti čitav život.

Nikola Trujić ponikao je u Partizanu, nastupao je za mlađe kategorije i Teleoptik ali nikada nije dobio šansu u prvom timu.

Danas je golom u Novom Pazaru otvorio svoj konto u prvom timu kluba iz Humske a da je bio prisebniji lako je mogao da postigne i drugi gol samo desetak minuta nakon vodećeg.

Нови Пазар - Партизан 0:1 13' Трујић

Posted by Јелен Супер Лига on субота 1. август 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Saturday, 01.08.2015
19:26

Dzabe sto ga je dao kad su pacenici IZGUBILI!!Uprava napolje!!Kizo neznalice odlazi!!!Umesto da imamo maksimalan ucinak i 9 bodova iz 3 kola i budemo ubedljivo prvi,mi upisali poraz i primili TRI GOLA!BRUKE JEDNE!!Tradicije su tu da se ruse trenerska neznalice,zmaju od Vozdovca,a ne da protivniku ucinis medjedju uslugu i da posaljes rezervni tim!Pa gde to ima da se usred ZVANICNE UTAKMICE salju igraci koji nisu ni za Teleoptik na teren??To mozes da radis protiv Zlatibora,Cajetina,Jedinstva,Proletera i tako malih klubova.Vidim ja da nema nista od odbrane titule.

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 01.08.2015
21:01

Da ti ovde odgovorim za oba komentar vezana za Vojovdinu. Mislim da je glavni problem kod njih to sto igraju motivisano samo protiv rivala vecih od sebe. Imaju uvek par mladih igraca koji hoce da se prodaju. I onda kidaju. E, tako je slicno I u Evropi. Ali, ne mogu uvek tako odigrati a nemaju kvalitet za takve partije u kontinuitetu. Mislim da ce Sampdorija barem 2-3 gola datinu Novom Sadu. Ali, Vosa ce verovatno proci. Na papiru oni su veliki klub za nase uslove ali mentalitet sadasnjih igraca nije u skladu s time.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 01.08.2015
23:45

Za Vojvodinu je najvažnije to da se izdrži prvo poluvreme na 0:0 (teško ćemo ponoviti partiju iz Italije, verovatno će i oni ići na sve ili ništa), treba odigrati pametno.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 01.08.2015
22:19

Bravo Stonsky,super ti je komentar. :)

avatar
Poznavalac
Saturday, 01.08.2015
17:53

Ocajan fudbaler,poput kojica,ostojica..