Trujić: "Zadovoljan sam u Napretku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.02.2015.
17:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Momak koji je tokom zimskog prelaznog roka dovođen u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu provešće i prolećni deo sezone u kruševačkom Napretku ali mu ta činjenica nimalo ne smeta.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka završili su drugi deo priprema za prolećni deo sezone a galzura će biti stavljena u Kučevu gde će stručni štab na čelu sa trenerom Slavkom Matićem povesti 20 igrača i trojicu golmana.

"Verujemo svi da će rezultati u prolećnom delu prvenstva biti bolji nego što su bili. Zadovoljan sam pojačanjima koja su stigla a pojačanja su i svi igrači koji su bili ovde. Kada to kažem, to nije fraza, to je ono u šta ja verujem. Disciplina, rad, pristup, pokazuju da su oni pojačanja Napretka" kazao je trener Napretka.

Među fudbalerima koji su jesenas nosili dres Napretka a koji su tokom zimskog prelaznog roka lako mogli da se presele u veću sredinu nalazi se i Nikola Trujić.

Momak koji se fudbalski školovao u Partizanu bio je na meti Crvene zvezde ali je na kraju ostao u kruševačkom Napretku.

"Jako sam zadovoljan što sam u Napretku, sa novim stručnim štabom pojavilo se i nešto novo kod nas. Igrači su prezadovoljni i to pokazuju na svakom koraku. Svi dajemo više sebe i svi vidimo nešto novo. Na nama je da radimo i da nastavimo kao i do sada" rekao je Trujić.

"Čarapani" u subotu igraju kontrolnu utakmicu protiv Kolubare u Lazarevcu a nakon sedmodnevnog boravka u Kučevu sledi i generalna proba pred nastavak prvenstva sa niškim Radničkim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke