Trujić: "Srećan sam što sam postao član Vojvodine"

Autor: Beta Beta
petak 19.02.2016.
15:47
Izvor: Beta

Novi fudbaler Vojvodine Nikola Trujić rekao je danas da je srećan što je postao član tog kluba i dodao da veruje da će mu novosadska ekipa biti "dobra odskočna daska za nešto veliko".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina danas je predstavio dva poslednja pojačanja u zimskom prelaznom roku. Dvoipogodišnje ugovore sa Vojvodinom potpisali su bivši fudbaler Partizana Nikola Trujić i doskorašnji vezista Borca Dušan Mićić.

Oni su se još ranije priključili Vojvodini, Trujić uoči odlaska na pripreme u Belek, a Mićić tokom boravka crveno-belih u Turskoj. Sve formalnosti u vezi sa njihovim transferima danas su i zvanično završene, tako da su Trujić i Mićić postali sedmo i osmo pojačanje Vojvodine ove zime.

"Srećan sam što sam postao deo ovog kluba, koji je jedan od tri najveća u Srbiji. Mislim da je ovo dobra sredina kako za mene, tako i za sve mlade igrače. Verujem da će mi ovo biti dobra odskočna daska za nešto veliko, jer u Vojvodini su ponikli mnogi veliki igrači koji su kasnije odlazili u jake evropske lige, pa se nadam da će tako biti i u mom slučaju", rekao je Trujić, objavljeno je na sajtu Vojvodine.

Novom fudbaleru Vojvodine poznato je da su ambicije kluba uvek visoke.

"Cilj nam je da doguramo do završne faze Kupa, ali mislim da nam je trenutno najvažnije to da pobedom startujemo u prvom prolećnom kolu prvenstva. Potrebno nam je da udjemo u niz dobrih rezultata, jer tako će i ekipa dobiti na samopouzdanju. Moramo dobro da radimo i slušamo trenera, jer samo tako ćemo na terenu moći da prikažemo ono što se od nas i očekuje", rekao je Trujić.

Trujić bi za Vojvodinu mogao da debituje već sutra kada će crveno-beli od 15.00 dočekati ekipu Spartaka u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 21.02.2016
01:23

Srećno Trujiću, žao mi što nisi dobio pravu priliku u Partizanu... Neću ti zaboraviti gol protiv Steaue.

avatar
ParniValjak!
Saturday, 20.02.2016
12:53

Vojvodina jos uvek kupi Partizanove I zvezdine otpatke...

avatar
joe n.sad
Saturday, 20.02.2016
12:36

Nadam se da ce se pokazati u Vosi u pravom svetlu,dobar igrac,

avatar
FRATRIA
Friday, 19.02.2016
17:32

Dobar igrac, nadam se da ce se pokazati u Vosi.

avatar
caperg
Friday, 19.02.2016
17:31

Mislim da je Partizan pogresio sto je pustio Trujica da ode. Ocekujem da ce dobro da se uklopi u Lalatov sistem u Vosi