Trujić: "Ne razumem 'Grobare'"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.04.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Napadač novosadske Vojvodine Nikola Trujić osvrnuo se na dešavanja sa jučerašnjeg meča na "Karađorđu" i priznao da mu nije jasno zašto su ga "Grobari" vređali.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine remizirali su u sredu sa Partizanom u okviru prvog meča polufinala Kupa Srbije, a najbolju priliku za domaće propustio je Nikola Trujić.

Bivši fudbaler Partizana našao se u izglednoj poziciji u 33. minutu meča ali se spetljao i pripustio šansu da dovede Vojvodinu u prednost.

"Jednostavno sam pogrešio što sam prebacio loptu na desnu nogu. Trebalo je levom da završim... Kad sam prebacio loptu došao mi je Kljajić u šut, probao sam da sklonim pored njega, ali lopta se odbila. Dešava se to u fudbalu i radujem se revanšu, biće šansi - ne brinem se" kaže Trujić.

U razgovoru za portal "Mondo" Nikola Trujić se osvrnuo i na uvrede sa tribina kojima su ga obasuli navijači Partizana, kluba u kojem je stasao i nastupao na seniorskom nivou.

"Nije me pogodilo što me vređaju. To je njihova ružna slika. Ja sam proveo detinjstvo u Partizanu i posle jednog oštrog starta oni me vređaju celo poluvreme... Zaista ne razumem. Pa nisam mogao da izađem na teren i da se ne pomeram" ističe Trujić.

Prvotimac Vojvodine dodao je da i pored svega ne zamera navijačima Partizana i da nije zlopamtilo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 27.04.2017
17:15

Videćemo te u nedelju od 19-21h da li ćeš da se pomeraš.

avatar
Anderton
Thursday, 27.04.2017
13:53

Mozda zbog utakmice neki dan i udaranja sa Vuletom..ali nista posebno.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 27.04.2017
12:39

Iako sam i sam vise pita bio na utakmicama na navijackim tribinama,moram priznati da tu zdravog razuma nema 1%. Jel iko misli da potpuno trezna osoba moze skakati i naviajti skoro 2 sata bez prestanka? Naravno da ne! I kako onda neko bude zaprepascen bilo kakvim njihovim recima?

avatar
Thursday, 27.04.2017
12:09

U ovoj zemlji ogroman problem predstavlja to iracionalno, a mozda cak i malogradjansko razmisljanje Grobara i onih drugih (naravno, ne svih) da bivsi igraci -vecitih- treba da puste te klubove kada igraju protiv njih tj. da se ne zalazu u tim mecevima, to je nesto sto bismo morali da iskorenimo.