Trujić napustio Vojvodinu: "Klubu sve najbolje, pamtiću samo lepo"

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
16:20
Izvor: Beta

Fudbaler Nikola Trujić od danas nije više igrač Vojvodine, pošto je sa tim klubom sporazumno raskinuo ugovor.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon revanš utakmice protiv Ružomberoka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, posle koje je došlo do incidenta u kojem je fizički napadnut, Nikola Trujić nije trenirao sa ostalim prvotimcima i podneo je zahtev za raskid ugovora.

U dogovoru sa rukovodstvom kluba, postignut je sporazum o prekidu saradnje, pa čitav slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Vojvodine.

Nikola Trujić je u Vojvodinu došao iz Partizana u januaru 2016. godine i od tada je odigrao 58 utakmica, postigao 15 golova i zabeležio pet asistencija.

"Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronadjemo zajednički jezik i dogovorimo se, pa nećemo ići na arbitražu", rekao je Trujić.

On je naveo da je ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku "nije lepo" i da se nada da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi.

"Ipak, ja posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini. Drago mi je što sam imao priliku da budem član ovog kluba i igram sa odličnim igračima, a smatram da smo tokom obe sezone mog boravka u Vojvodini ostvarili lep uspeh i dobre rezultate. Momcima želim sve najbolje u nastavku sezone, a meni preostaje da potražim novu sredinu", rekao je Trujić.

Po njegovim rečima, voleo bi kada bi karijeru nastavio u inostranstvu.

"Odlazak u inostranstvo mi je prioritet, mada još ni sa kim nisam blizu konkretnog dogovora. U prethodnom periodu, više sam bio fokusiran na to da rešim svoj status u Vojvodini i dobijem čiste papire za nastavak karijere u nekom drugom klubu, a sad, videćemo... U svakom slučaju, verujem da ću do kraja prelaznog roka pronaći novu sredinu", rekao je Trujić.

Vojvodina je zahvalila Trujiću na igrama koje je pružio u crveno-belom dresu i poželela mu mnogo sreće u nastavku karijere. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke