Trofeji stigli u Humsku!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.05.2015.
15:04
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan pohvalio se na "Tviteru" fotografijom trofeja koji su tokom popodneva doneseni na stadion u Humskoj a koji će nešto pre 17 časova biti uručeni kapitenu Saši Iliću.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana overili su u sredu 26. šampionsku titulu na gostovanju kruševačkom Napretku a u subotu će im trofeji biti uručeni uoči duela sa Novim Pazarom.

Dva trofeja koja će nešto pre 17 časova predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige uručiti kapitenu Partizana već su stigli u Humsku i postavljeni su na mesto gde će ceremonije dodele titule biti obavljena.

Crno-beli će 26. put u istoriji biti promovisani u šampione države a osmi put od kada je Srbija proglasila samostalnost.

Na taj način Partizan će nastaviti dominaciju koju je uspostavio nakon raspada SFRJ iako će današnja titula biti dovoljna da se crno-beli izjednače po broju šampionskih trofeja sa "večitim rivalom".

Dodajmo i to da je grupa JNA već stigla na stadion i da se očekuje dolazak "Grobara" kako bi šampionsko slavlje počelo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 16.05.2015
17:36

Cestitke Partizanu sto je posle 58. godina uspeo da prestigne Zvezdu po broju titula :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
18:57

Posle 58 ne ide tacka, a kako samo vas prestigli kad zvanicno nismo? Opet je nereseno, 26-26, a zna se kako ste nagurali broj titula 50-ih:-)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 17.05.2015
12:21

Daj, mozes ti i bolje od ovoga, samo trebalo malo da se potrudis:-D Btw, hvala na tome sto si nam cestitao za vaterpolo, lepo od tebe:-D

avatar
Аполо
Sunday, 17.05.2015
10:41

Pardon, lapsus. A brate kako lose igramo vise sam i zaboravio da smo osvojili prosle godine :DD Po tebi nam je verovatno i titula evropskog sampiona namestena, takodje i titula prvaka sveta, kontam da verujete da nije tacna ni cinjenica da pola zemlje navija za Zvezdu... Ako ce vam tako biti lakse ok, ali to vam nece doneti nikakav uspeh u ovom novijem vremenu :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 16.05.2015
17:01

Tako je, osmi put od osamostaljenja:-D Marko, da li i dalje fantaziram:-D