'Trofej' za Rajkovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.07.2015.
12:55
Izvor: Sportske.net

Fotografija koja se u sredu pojavila na zvaničnom sajtu FIFA predstavlja svojevrstan trofej za mladog golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Negotinac koji je do dvadesete godine uspeo da osvoji titule prvaka Evrope i sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije otputovao je u Sank Petersburg na žreb kvalifikacionih grupa za Mundijal u Rusiji.

Predrag Rajković dobio je posebnu pozivnicu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) kao kapiten reprezentacije koja je na minulom Mundijalitu na Novom Zelandu osvojila zlatno odličje.

Od ranije je poznato da će pored Predraga Rajkovića na žrebu učestvovati neka od najvećih imena u novojoj fudbalskoj istoriji a u sredu je spisak od deset aktivnih i bivših fudbalera koji će pomagati prilikom izvlaćenja kuglica.

Predrag Rajković naći će se u društvu Rinata Dasaeva, Fabija Kanavara, Aleksandra Keržakova, Ronalda, Samjuela Etoa, Olivera Birofa, Hulka i Dijega Forlana a fotografija sa sajta FIFA predstavlja svojevrstan trofej za kapitena "Orlića".

Predrag Rajkovic
Foto: fifa.com

Nadamo se da ćemo u budućnosti Predraga Rajkovića sve češće gledati u društvu velikih imena iz sveta fudbala.

Podsećamo da je žreb zakazan za subotu, 25. jul od 18 časova u "Konstantinovoj Palati" u Sankt Petersburgu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke