Triling Paunovićevih "Orlića"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.03.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije koja će sredinom godine učestvovati na Mundijalu na Novom Zelandu upisala je u nedelju još jednu ubedljivu pobedu nad selekcijom Mjanmara u okviru priprema za planetarnu smotru.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije koju čine igrači mlađi od 20 godine odigrala je u nedelju drugu prijateljsku utakmicu sa selekcijom Mjanmara.

"Orlići" su u nedelju ugostili učesnika Svetskog prvenstva u Staroj Pazovi i slavili rezultatom 3:0 (1:0) golovima Andrića (32'), Jankovića (66') i Beka (78').

U prvoj utakmici koju su dve reprezentacije pre četiri dana odigrale na Banovom Brdu Srbija je slavila rezultatom 6:0. Selektor Veljko Paunović izrazio je zadovoljstvo viđenim u dva pripremna meča sa Mjanmarom.

"Provere su prošle baš onako kako smo priželjkivali. Imali smo prilike da vidimo sve igrače. U dva meča smo mogli da promenimo i sistem igre. Sa svim detaljima sam veoma zadovoljan. Sve naše ciljeve smo ostvarili i podigli igru na viši nivo" rekao je Paunović.

Narednu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za Mundijal na Novom Zelandu izabranici Veljka Paunovića verovatno će igrati 21. aprila protiv Hodnurasa.

Podsećamo da se selekcija Srbije do 20 godina nalazi u grupi "D" sa reprezentacijama Meksika, Urugvaja i Malija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke