Trijumf omladinaca - "Večiti" izrešetali San Marino!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
17:16
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je danas izabranu selekciju San Marina u okviru prvog kola devete kvalifikacione grupe za odlazak na Evropsko prvenstvo.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Duelima u Staroj Pazovi i Novom Sadu u petak je počela borba za dva mesta u devetoj kvalifikacionoj grupi koja vode u dalje nadmetanje za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Omladinska reprezentacija Srbije ugostila je danas selekciju San Marina i slavila rezultatom 4:0 (3:0), dok je u istoj grupi, ali u Novom Sadu, Italija savladala Jermeniju sa 3:0 (0:0).

Srbija - V. Milinković - Lutovac, Jovanović, Babić, Brajović (od 57. min Bašanović) - Gajić, Grujić - Stamenić, Belić (od 69. min Čudić), Pantić (od 46. min Radonjić) - Jović

San Marino - Benedetini, Karlini, Grandoni, Raši, Bartistini (od 77. min Dela Vela), Bolonja, L. Censoni, M. Censoni, Moraceni (od 67. min Dadario), Tamgnini, Zaferani (od 60. min Đordi)

Srbija je svoju utakmicu prvog kola kvalifikacione grupe 9 odigrala u SC FSS u Staroj Pazovi a trijumf "Orlićima" doneli su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

Mrežu San Marina načeo je Danilo Pantić u 6. minutu iz penala, a do odlaska na odmor isti igrač je pogodio još jednom. Luka Jović povisio je na 3:0 u 41. minutu a jedini pogodak u drugom delu bio je delo Marka Grujić u 78. minutu.

U narednom kolu, 12. oktobra, u Staroj Pazovi sastaju se Srbija i Jermenija, a u Novom Sadu Italija i San Marino. Oba susreta počinju od 14.30 sati.

Sa ovog kvalifikacionog turnira u dalje takmičenje će se plasirati dve prvoplasirane ekipe, koje će se nadmetati u elitnoj grupi a Evropsko prvenstvo održaće se naredne godine u Grčkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke