Trijumf ''Čuke'' u Austriji za častan oproštaj od Evrope!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.07.2014.
20:56
Izvor: Sportske.net

Posle debakla na svom terenu pre sedam dana, fudbaleri Čukaričkog su večeras u revanšu protiv austrijskog Grediga znatno popravili utisak i pobedom se oprostili od evro-scene.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Ovogodišnja evropska priča ekipe Čukaričkog večeras je završena, ali i pored eliminacije, ''Brđani'' mogu da budu veoma zadovoljni onim što su prikazali na gostovanju u Austriji, na ''Red Bul Areni'' u Salcburgu.

Ekipa Vladana Milojevića je slavila rezultatom 2-1, pa tek sada može da žali zbog činjenice da je u prvom meču igrala više od jednog sata sa fudbalerom manje na terenu, zbog isključenja Pjasentina.

Jer, brojčano oslabljeni, Čukaričani u prvom meču nisu imali snage da u finišu spreče ubedljiv poraz od 4-0, pa je tada praktično sve bilo rešeno po pitanju plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Večeras, Austrijanci su poveli golom Karnera u 25. minutu, iako su Beograđani imali više pokušaja ka protivničkom golu tokom prvog poluvremena.

Ipak, dobra igra ''Brđana'' došla je do punog izražaja u drugih 45 minuta. Prvo je Bojić u 61. minutu pogodio za izjednačenje, posle asistencije Stojkovića, da bi samo četiri minuta kasnije Brežančić asistirao Stojiljkoviću za potpuni preokret - 1:2.

Ostalo je tada do kraja još nešto manje od pola sata, ali više od minimalnog trijumfa ekipa Čukaričkog nije mogla.

Prema tome, ukupan učinak Čukaričkog ovog leta u Evropi izgleda ovako: Dve pobede, jedan remi i samo jedan poraz, koji je, eto, bio presudan da evropski put ''Brđana'' ne potraje duže.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke