Trifunović: "Svi smo želeli da Lalatović ostane"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.09.2016.
15:29
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Napadač Vojvodine Miloš Trifunović kazao je da su fudbaleri jako srećni zbog činjenice da je Nenad Lalatović ostao u klubu i da kao favoriti dočekuju duel sa Borcem.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Tekuća nedelja na "Karađorđu" je bila izuzetno turbulentna pošto je Nenad Lalatović dobio ponudu da preuzme Čukarički, a činilo se da je spreman da je prihvati i ostavi "Lale" na cedilu.

Kasno sinoć došlo je do preokreta pa je Nenad Lalatović potvrdio da ostaje na klupi Vojvodine što je fudbalere tog kluba posebno obradovalo.

"Pri povratku iz Novog Pazara, bilo je vrlo emotivno u autobusu. Tada smo svi mislili da odlazi i svakako smo mu preneli da bismo svi voleli da ostane sa nama. Drago mi je što se sve dobro završilo. Sa njim smo počeli jednu pozitivnu priču ove sezone, pa se nadam da će se tako nastaviti" kazao je Miloš Trifunović.

Vojvodina je u sredu gostovala Novom Pazaru u odloženom meču prvog kola domaćeg šampionata, a već u nedelju dočekuje čačanski Borac na "Karađorđu".

"Jasno je da u tu utakmicu ulazimo kao favoriti. Za razliku od prošle sezone, Borac je nešto slabije krenuo u ovom prvenstvu, ali to je tim koji ima nekoliko vrlo kvalitetnih pojedinaca. Što se nas tiče, najvažnije je to da smo svi zdravi i da će trener Lalatović moći da računa na najjači sastav" dodao je Trifunović.

U slučaju da Crvena zvezda izgubi sutrašnji "večiti" derbi, a Vojvodina dobije Borac, Novosađani bi na gostovanje šampionu Srbije išli kao prvoplasirana ekipa na tabeli.

"Nadam se da ćemo zabeležiti novu pobedu i tako ostati u trci za prvo mesto, pred gostovanje Crvenoj zvezdi sledećeg vikenda" poruka je bivšeg napadača Crvene zvezde koji sada brani boje Vojvodine.

Utakmica između Vojvodine i Borca na programu je u nedelju na “Karađorđu”, sa početkom u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke