Treneru BATE Borisova zabranjeno da odgovori na "nesportsko pitanje"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.08.2015.
20:41
Izvor: Sportske.net

Portparol šampiona Belorusije zabranio je treneru Aleksandru Jermakoviču da odgovori na jedno od pitanja novinara istakavši da se ono ne tiče sporta.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Fudbaleri BATE Borisova odradili su večeras poslednji trening uoči revanš susreta plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom, a kako to protokol nalaže trener beloruskog tima obratio se medijima na zvaničnoj konferenciji za štampu.

Strateg BATE Borisova Aleksandar Jermakovič bio je spreman da odgovara na postavljena pitanja a sve što je izjavio mogli ste da pročitate OVDE!

Dogodilo se, međutim, da portparol beloruskog kluba zabrani treneru Jermakoviču da odgovori na jedno pitanje istakavši da ono nema veze sa sportom iako nam se čini da takva konstatacija ne odgovora istini.

Fudbaleri Partizana su prilikom dolaska u Belorusiju prošlog ponedeljka imali problema, zadržani su na aerodromu neuobičajeno dugo, a na pitanje novinara kako je u Beogradu prihvaćena ekspedicija BATE Borisova, portparol tog kluba nije dozvolio treneru da odgovori i rekao je da se to pitanje ne odnosi na sport.

BATE Partizan
Foto: fcbate.by

Podsetićemo da delegaciju fudbalskog kluba Partizan niko od zvaničnika BATE Borisova nije dočekao u Minsku, dok je srpski šampion učinio sve da ekspediciji beloruskog kluba budu omogućeni svi neophodni uslovi za ugodan boravak u Beogradu.

Čini nam se da je "nesportsko" u čitavoj priči to što su predstavnici BATE Borisova učinili pre nedelju dana, odnosno ono što su svojim nečinjenjem napravili ekspediciji šampiona Srbije.

Partizan se za sada pokazao kao odličan domaćin, a ne sumnjamo da će se i "Grobari" pokazati kao navijači koji bespoštedno bodre svoj klub ali poštuju protivnika.

Revanš utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova zakazana je za sredu od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VrloDobar
Tuesday, 25.08.2015
21:44

Inace sam Zvezdin navijac, kao da je bitno za koju od dve muke navijam, ali samo zbog ovog paorskog ponasanja bih voleo da napunite stadion, napravite paklenu atmosferu, uvalite im par komada na brzaka i ispratite sa sve sendvicima za put.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 25.08.2015
20:58

Provincijski klub...

avatar
pjer
Tuesday, 25.08.2015
20:44

bolje cemo ih ispratiti ....