Treneri zadovoljni remijem u Subotici

Autor: Beta Beta
subota 25.10.2014.
18:24
Izvor: Beta

Treneri Spartaka i Borca složili su se u oceni da je remi viđen u Subotici najpravedniji ishod.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka i Borca odigrali su danas u Subotici uzbudljivu utakmicu u kojoj su gosti izvukli bod u nadoknadi vremena, a obojica trenera ocenili su da je rezultat 2:2 realan.

"Kada se sve sabere i oduzme, nerešen ishod je realan. Primili smo nesrećni autogol već u četvrtom minutu. Brzo smo se vratili, imali smo dobar posed i stvarali smo šanse. U drugom poluvremenu smo i vodili, ali smo u 91. minutu nesrećno primili gol", rekao je trener Spartka Petar Kurćubić.

Trener Spartaka je morao da napravi dve iznuđene izmene, pošto su zbog povreda morali da izađu Duško Dukić i Novica Maksimović.

"Nemam šta da zamerim igračima. Morao sam da napravim dve neplanirane izmene, a i teren je bio loš, što je sve uticalo na ishod. Za razliku od poslednja dva meča, kada smo imali igru, ali ne rezultat, danas se osetio malo pad u igri. Ne znam još zašto je to tako", rekao je Kurćubić.

Trener Borca Bogić Bogićević takođe je bio zadovoljan ostvarenim rezultatom.

"Rano smo poveli, a posle smo imali još dve-tri šanse i tada je utakmica možda i mogla da bude rešena. Spartak je posle preuzeo kontrolu u svoje ruke, ali fudbal se igra dok sudija ne odsvira kraj. Mislim da gledaoci mogu da budu zadovoljni, videli su lepu igru i četiri gola", rekao je Bogićević.

Interesantno je da su golovi koje je Borac danas postigao u Subotici bili prvi koje su "Golubovi" primili na domaćem terenu u tekućoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke