Treneri Partizana i Malmea najavili spektakl u Humskoj!

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.06.2014.
17:31
Izvor: Beta

Dan uoči prijateljske, humanitarne utakmice između Partizana i Malmea, treneri ove dve ekipe su izrazili zadovoljstvo što je ovaj meč organizovan, uz nadu da će i tribine biti ispunjene na stadionu u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Treneri fudbalera Partizana i Malmea Marko Nikolić i Oge Hareide rekli su danas da im je zadovoljstvo jer će međusobnom prijateljskom utakmicom moći ujedno da pomognu žrtvama poplava i da se pripreme za predstojeću sezonu.

"Igraćemo utakmicu za one ljude kojima je pomoć zaista potrebna, koji su veoma ugroženi. Sam susret će imati dva aspekta, humanitarni koji je najvažniji, i drugi manje bitan u ovom trenutku, a to je provera pred predstojeću sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je Nikolić na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Utakmica će se igrati sutra od 20.45 na stadionu Partizana, a ulaznice će koštati 200 i 400 dinara.

"Susrećemo se sa veoma jakim protivnikom, ozbiljnom ekipom, šampionom Švedske i to je jako lepa prilika da Partizanova publika ispuni stadion i da prisustvuje dobroj utakmici", kazao je Nikolić.

Trener Partizana je najavio da će u sastavu protiv Malmea biti i Marko Lomić, koji još nije potpisao ugovor sa crno-belima.

Hareide se zahvalio Partizanu na pozivu i istakao zadovoljstvo što će pomoć ugroženom stanovništvu moći da se prikupi na fudbalskom terenu.

"Zadovoljstvo nam je što na fudbalskom terenu možemo da prikupimo preko potrebnu pomoć ugroženom stanovništvu, ne samo u Srbiji, već na celom Balkanu", rekao je Hareide.

Prema njegovim rečima, jako je važno što skandinavski i balkanski narodi mogu da održe prijateljstvo na takav način.

"U Skandinaviji ima dosta ljudi sa Balkana i jako je lepo što na ovakav način možemo da održimo prijateljstvo. Bio sam pre 40 godina kao mlad igrač u Srbiji i jako sam srećan što ponovo imam priliku da ovde dođem. Mi od fudbalera sa Balkana možemo mnogo toga da naučimo, šta više zovemo ih 'evropskim Brazilcima'", kazao je on.

Partizan i Malme bili su potencijalni rivali na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener švedske ekipe je rekao da je njegov klub imao sreće jer su crno-beli mnogo teži rival nego letonski Ventspils.

Pre utakmice Partizana i Malmea, od 19.00 odigraće se revijalni susret, u kojem će, između ostalih, igrati Viktor Troicki, Savo Milošević, Miroslav Berić, Ljubinko Drulović i drugi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke