Treneri Čukaričkog i Jagodine složni - Teški uslovi, ''Brđani'' zaslužili pobedu

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.10.2015.
22:07
Izvor: Beta

Novi trener Čukaričkog Zoran Popović pobedom je debitovao na klupi ''Brđana''.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je večeras da je izuzetno zadovoljan pobedom nad Jagodinom u utakmici koja odigrana u izuzetno teškim uslovima.

"Mnogo sam zadovoljan ostvarenim rezultatom, jer je utakmica odigrana u izuzetno teškim uslovima. Znali smo da ćemo u ovakvim okolnostima voditi veliku borbu, da ćemo morati svih 90 minuta jako da igramo. Čestitke igračima koji su pružili svoj maksimum u ovim uslovima. Pokazali su karakter i da su pravi profesionalci", rekao je Popović novinarima posle meča.

Čukarički je večeras slavio rezultatom 2-0 protiv Jagodine na Banovom brdu.

"Utakmica se razvijala tako kako se razvijala. Oni su imali pomoć vetra u prvom poluvremenu, a mi u drugom. Jagodina je pokazala da je dobra ekipa... Nisu oni više ono iz drugog, trećeg kola kada su se mučili i imali probleme. Želim im sreću u nastavku sezone",
kazao je Popović.

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da je njegova želela da se nadigrava sa Čukaričkim, ali da u tome nije uspela.

CUKARICKI-JAGODINA, MILJOJKO GOSIC

"Želeli smo sa Čukaričkim, koji je za svako poštovanje, da se nadigravamo, da se isprsimo... Kada smo videli uslove, znali smo šta nas čeka. Moj tim nije znao u prvom poluvremenu da iskoristi prednost vetra, dok su naši rivali odlično to iskoristili. Nismo odustajali posle lošeg početka sezone, a nećemo ni sada. Nastavićemo da se borimo", zaključio je Gošić.

Čukarički ima 21 bod i nalazi se na deobi četvrtog mesta Super lige Srbije s Partizanom, dok je Jagodina pretposlednja, 15. sa devet.Čukarički će u nedelju u 14. kolu gostovati ekipi Novog Pazara, dok će Jagodina dočekati Radnik iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke