Trenera Voždovca brine ''specfična atmosfera, protivna fudbalu'' pred meč sa Zvezdom

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.05.2017.
11:08
Izvor: Beta

Posle serije loših rezultata iz poslednja četiri kola, u kojima su osvojili samo jedan bod, uz gol razliku 2:9, fudbaleri Voždovca za vikend imaju najteži zadatak - u goste im dolazi vodeća Zvezda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica izrazio je danas nadu da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde ostvariti dobar rezultat, bez obzira što se crveno-beli nalaze u borbi za titulu.

"Ova utakmica dolazi u specifičnom trenutku, kako za nas, tako i za njih. Mi nismo ostvarili naša očekivanja u plej-ofu, a s druge strane shvatamo poziciju Zvezde. Mi se nadamo da ćemo podići nivo i kvalitet igre, kao i da ćemo uspeti da se predstavimo u pravom svetlu i bez obzira na ambicije ekipe koje nam dolazi, ostvarimo dobar rezultat", rekao je Stolica novinarima u Beogradu.

Voždovac će u subotu od 17.00 dočekati Crvenu zvezdu u 34. kolu Super lige Srbije.

"Mislim da smo u prve tri utakmice plej-ofa pokazali da imamo kvalitet igre, kao i u prvom meču protiv Zvezde na našem stadionu. Imamo preduslove da odigramo na istom tom nivou, čak i bolje, ali se u našem fudbalu stvara specifična atmosfera pred ovaj duel, a ta atmosfera je protivna fudbalu. Voleo bih da svi zajedno tome stanemo na kraj", rekao je Stolica.

On je rekao da na utakmici protiv Zvezde neće moći da računa na četvoricu igrača zbog suspenzija, ali da je ostatak ekipe spreman da odgovori na izazove.

Voždovac je sedmi na tabeli sa 23 boda, dok je Zvezda prva sa 46 koliko ima i drugoplasirani Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nscz65
Thursday, 04.05.2017
13:12

Da li si naucio igrace kako se stoji u zivom zidu ili im trebaju suknjice

avatar
Thursday, 04.05.2017
12:41

Ja mislim da je najbolje da odlozite utakmicu za termin posle finala Kupa:-D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 04.05.2017
11:33

Već unapred se stvara atmosfera ako izgube da mogu reći da nije bilo pošteno. Došao je kraj Tole-titulama svidelo se to nekima ili ne i tačka.

avatar
Thursday, 04.05.2017
12:36

da li je moguce da postoje ovakvi pajaci ?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 05.05.2017
01:58

Moguće je jer postojiš.

avatar
Thursday, 04.05.2017
12:37

videli smo u derbiju u kom smo vas nakantali i pokazali vam gde vam je mesto ... ceo svet gleda vase izivljavanje i namestaljke a pajaci kao ti gutaju sve sto im Terza da ... zalosno