Trener Voždovca: ''Nepravda! Velika nepravda!''

Autor: Beta Beta
sreda 05.04.2017.
15:58
Izvor: Beta

Ono što je po reakcijama sa klupe Voždovčana bilo evidentno u finišu utakmice, Ilija Stolica je potvrdio i na konferenciji za medije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da je njegova ekipa danas pretrpela veliku nepravdu protiv Partizana u Kupu Srbije.

"Čestitam kolegi Marku Nikoliću i Partizanu na prolazu dalje. Iskren da budem, zadržaću se na tome. Utakmica je za mene bila jako lepa i dobra, demonstrirali smo da možemo, hoćemo i znamo da igramo kvalitetan fudbal. Uživao sam u svakom minutu", rekao je Stolica novinarima posle utakmice.

Voždovac je eliminisan u četvrtfinalu Kupa, pošto je na svom stadionu izgubio od Partizana sa 2:1.

Partizan je pobedio posle preokreta. Voždovac je vodio od 41. minuta pogotkom Nikole Srećkovića, a trijumf crno-belima doneli su Uroš Djurdjević u 80. i Leonardo u 90. minutu.

"Nažalost, danas smo imali previše moćnog protivnika, tako da su stvari na koje mi ne možemo da utičemo. Mi samo gledamo teren, teren je nama bio jednino merilo i uvek će biti. Mislim da su moji igrači pretrpeli veliku nepravdu, ali iz toga moraju da izađu jači i stabilniji. Naše opcije su svedene na teren i na teren se vraćamo u nedelju", istakao je Stolica.

Na pitanje šta konkretno znači moćan rival, Stolica je odgovorio kratko:

"Moćan rival - to konkretno znači moćan rival".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 05.04.2017
19:29

Sećamo se mi i penala za jednu ekipu kad igrač izbije loptu a napadač natrči na njega....ono je bila opasna igra ,start djonom i nije pogrešio ništa.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 05.04.2017
18:20

Ne kapiram koja vrsta nepravde vam je nanesena. Da si rekao konkretno sta pa i da se komentarise. Valjda je u pitanju to kada ekipa koja ima tri puta vise prekrsaja ima isti broj kartona kao ovi drugi? Ne znam na sta drugo se odnosi ta nepravda? Mozda sto nije priznao golove ovom malom sto nije umeo da pogodi? Golovi Partizana su regularni, nije vam iskljucen ni jedan igrac, nije bilo penala i stvarno ne razumem o kakvoj nepravdi pricas? Mozda onoj nebeskoj sto niste znali kad se ponudilo, ali to nije domen kradje vec neznanja. Izlezavate se na svakih pet minuta, zato vas i stigne kazna, bas kao i sve ekipe koje igraju na takav nacin.

avatar
Capitano
Wednesday, 05.04.2017
18:09

Smesna je odluka sudije da svira ono kao indirekt, ali i sami su krivi zbog propustenih sansi.

avatar
Sasa1969
Wednesday, 05.04.2017
18:05

E moj druze, kazes da se ne moze protiv mocnog rivala, pa sto tvoji ne dadose ona 2 zicera i onda bi taj mocni rival postao nemocan, naljutio si se za dosudjeni indirekt i primljeni gol zbog nespretnosti tvojih igraca, a da ste iskoristili zicere do ishoda kakav je bio na kraju ne bi ni doslo. Ja sam grobar, ono sto vi niste znali mi smo uz srecu uspeli da dobijemo, a ti plači sad...

avatar
Sporske me ugasile
Wednesday, 05.04.2017
17:17

Pa ja koliko sam video ,vise je ostecen Partizan ali verovatno je covek bio nervozan zbog ispustene pobede, pa je tako komentarisao.

avatar
bonfim
Wednesday, 05.04.2017
16:47

na 1-0 ti imas dva zicera, promasujes ih i sad se cudis i pominjes nepravdu! ma cao

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
16:03

P.S. Neka mu neko pokaze sta je njegov (pretpostavljam) odrambeni (u toj situaciji i akciji svakako igrac koji se brani(o)) uradio u sopstvenom kaznenom, smesno do bola...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
16:01

Pozdrav za onoga koji ga je branio. Mozda ovaj i nije odavao tajne, ali po*akim se na sve te trenere (bivse igrace) koji naloze svoje igrace da nasima otkidaju noge i pokazuju im prstom da cute. A vas gol, Stolica? Meka ili tvrda? Tukli ste kao Sveti/Sveto tvoje ime, pusti zamlacivanja i plakanja, cak vam je i gol pao na takav nacin.

avatar
rossonero_t
Wednesday, 05.04.2017
15:59

Ne palite ljude bezveze...