Trener Vojvodine u dilemi - Koga na desnog beka?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.02.2015.
10:29
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle startnog remija na Karaburmi protiv OFK Beograda, Vojvodina narednog vikenda igra protiv Mladosti iz Lučana na svom terenu, a trener ''Lala'' Zoran Marić ovih dana pokušava da nađe rešenje za upražnjenu poziciju desnog beka.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Vojvodine Zoran Marić imaće veliki problem na utakmici protiv lučanske Mladosti, narednog vikenda.

Naime, zbog parnih žutih kartona, u timu neće biti pouzdani i iskusni desni bek, Jovica Vasilić. Upravo zbog toga je trener Novosađana, na prijateljskoj utakmici protiv Spartaka, tražio rešenje za ovu poziciju.

Da maler za ''crveno-bele'' bude veći, ni Stefan Nikolić nije u potpunosti fit, pa će trener Novosađana morati da traži rešenje u raspoloživom igračkom kadru.

''Želeli smo da rešimo dilemu oko toga ko će igrati u subotu, u duelu s Mladosti iz Lučana, na poziciji desnog beka umesto požutelog Jovice Vasilića. Probali smo sa Stefanom Nikolićem, ali on oseća bol u kolenu i videćemo da li je i koliko sposoban da odigra taj susret. Nekako mi se kao rešenje najviše nameće stoper Radovan Pankov, koji je polivalentan igrač na defanzivnim pozicijama, mada je tu i Kočović. Ima još vremena do subote i najbolju soluciju ćemo sigurno pronaći'', objašnjava Marić.

Šef struke Novosađana željno iščekuje i potpuni oporavak od povrede novog napadača Džona Merija.

''Meri je ponovo postigao gol i odradio svoj deo posla, ali i dalje kuburi s povredom kolena i u danima pred nama procenićemo, uz pomoć medicinske službe, da li može da konkuriše za tim. Spremo je odigrao solidan susret, vidi se da je u proteklih šest meseci u Proleteru napredovao i verujem da će u istom stilu nastaviti da se razvija'',
istakao je Marić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke