Trener Vojvodine otkrio u čemu je Zvezdina prednost! Ima li rešenje za to?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
13:40
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Dan pred derbi 25. kola protiv Crvene zvezde na ''Karađorđu'', trener Vojvodine Dragan Ivanović ''skenirao'' je kvalitete rivala i pokušaće da ih sutra neutrališe.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle sve tri pobede u prva tri kola drugog dela sezone, Vojvodina će u sredu od 18 časova na svom terenu imati najteži ispit.

Na ''Karađorđe'' dolazi Crvena zvezda, lider šampionata, a u današnjem razgovoru sa novinarima, šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović je podsetio na jesenji ubedljiv poraz ''Lala'' u duelu sa Zvezdom.

"Moramo biti oprezni, Zvezda je dobila 4:1 u Beogradu, olako je Vojvodina dozvoljavala protivniku šanse i to nas tera na oprez. Posle ove utakmice imamo još pet utakmica do plej-ofa i moramo držati tempo. Očekujem dobru takmičarsku utakmicu i da što manje grešimo", istakao je Ivanović, a prenosi ''Mondo''.

Iako Novosađani beleže odlične rezultate, Ivanović je podsetio da je Vojvodina imala prilično siromašan zimski prelazni rok.

''Osim Maslaća, koji se borio za opstanak, i Milana Sprema, koji je naše dete i nije igrao u Javoru, Vojvodina nije angažovala pojačanja. Ostali smo bez ključnih igrača. Niko nije smatrao da će Vojvodina ostvariti sve pobede. Ja sam verovao i prihvatio tu da radim'', naglasio je Ivanović.

Naravno, veruje u uspeh i u sutrašnjoj utakmici, ali je svestan i u čemu je prednost narednog rivala u odnosu na njegovu ekipu

''Zvezda je fizički jača od nas, tu su na sredini Donald i Le Talek, uz novog napadača Boaćija. Imamo taj problem, ali pronaćemo način da se suprotstavimo drugačijim stilom. Možemo sa svima da se nosimo i možemo da ostanemo u trci za najviši plasman'', zakjučio je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke