Trener Vojvodine o Melegu: ''Očekivao sam ga na treningu, nije se pojavio...''

Autor: Beta Beta
sreda 28.06.2017.
13:09
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv slovačkog Ružomberoka i istakao da se do trijumfa mnogo lakše stiže uz podršku navijača sa tribina. Ali, očigledno, i bez Melega...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle nešto više od mesec dana pauze, fudbaleri Vojvodine sutra počinju novu sezonu.

"Ružomberok je jedna organizovana ekipa, kako u fazi napada, tako i u fazi odbrane i nisu slučajno tokom čitave prošle sezone bili na trećem ili četvrtom mestu u slovačkoj ligi. Medjutim, mi se spremamo još od 3. juna i mislim da smo za nijansu kvalitetnija ekipa, što naravno treba pokazati i na terenu. Nadam se da ćemo se sutra, pred našim navijačima, prikazati u najboljem mogućem svetlu", rekao je Batak na konferenciji za novinare.

Vojvodina u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dočekuje Ružomberok, koji je minulom prvenstvu svoje zemlje zauzela treće mesto.

Po rečima trenera, nema dileme da će Vojvodina sutra igrati na pobedu.

"Mi u svakoj utakmici idemo na pobedu, pa će, naravno, tako biti i sutra. Prvi meč igramo kod kuće, potom putujemo u Slovačku i svaki pozitivan rezultat uz neprimljen gol daće nam nadu i mirnoću pred revanš. Kada se ne primi gol, igrači uvek dobijaju na samopouzdanju", rekao je Batak.

Batak je naveo i da bi podrška publike na sutrašnjoj utakmici mnogo značila ekipi.

"Naravno da je podrška navijača uvek važna, jer nije isto igrati pred punim i pred polupraznim stadionom, što smo već nekoliko puta naglasili. Na kraju krajeva, fudbal se i igra zbog navijača, jer sa njima je potpuno drugačiji ambijent i utisak o utakmici, a i velika su podrška samim igračima", rekao je on.

On zna i odakle njegovoj ekipi preti najveća opasnost.

"Analizirali smo Ružomberok i pogledali smo njihove četiri utakmice iz prošle sezone, kao i sa priprema. To je relativno visoka ekipa, koja ima dobar ofanzivan prekid", kazao je trener Vojvodine.

Vojvodina protiv Ružomberoka neće nastupiti kompletna.

"Jedini problem za sada je izvesno neigranje Antića, koji još oseća posledice povrede zadnje lože. Svi ostali su spremni, uključujući i Jovančića i Lakićevića, koji su prethodnih dana takodje imali lakše povrede", rekao je Batak.

On je upitan da prokomentariše i stanje Renana da Silve Alveša, koji je ovog leta stigao medju crveno-bele iz Novog Sada.

"Alveš je dva-tri dana bio bolestan, ali njemu je svakako potrebno još oko nedelju dana da sustigne ekipu po pitanju fizičke spreme. Za sada još nije potpuno spreman, a na poslednjim utakmicama, na tom mestu smo imali alternative u vidu Kovačevića i još nekih igrača", rekao je Batak.

Šef stručnog štaba Vojvodine rekao je da je zadovoljan kako su se u tim uklopili igrači koji su nedavno stigli u klub, a novinare je zanimalo i kakva je situacija u vezi sa Dejanom Melegom.

"Očekivao sam ga na treningu posle Evropskog prvenstva za mlade, ali on se nije pojavio. Ne znam kakva je trenutna situacija i da li je njegov transfer završen, a u to svakako ni nisam mnogo ulazio. Za mene su uvek dobrodošli igrači koji su glavom u Vojvodini i koji, naravno, to podupiru svojim kvalitetom", istakao je Batak.

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Vojvodine i Ružomberoka igra se sutra od 20.00 na stadionu Karađorđe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 28.06.2017
16:20

Vosin problem je sto su svi njeni kapiteni ili Zvezdasi ili Grobari do koske -gledam onog Vulicevica i ne verujem veci grobar od Sase Ilica a Meleg je stari Zvezdas-provereno.

avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 28.06.2017
15:38

provereno Meleg se dogovorio a terzom i potpisuj za klub koji voli od malih nogu

avatar
Žeza
Wednesday, 28.06.2017
14:13

Ajde VOJVODINA samo napred. Utakmicu po utakmici kao i prošlih godina. NAPRED VOJVODINA!!!