Trener Videotona najavio ofanzivnu igru na Banovom brdu

Autor: Beta Beta
sreda 20.07.2016.
20:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Videotona Hening Berg rekao je danas da će njegova ekipa igrati napadački i pokušati da postigne gol protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

vidi.hu
vidi.hu

Povezane vesti

Strateg Videotona je ocenio da vođstvo od 2:0 iz prvog meča ne znači mnogo zbog čega će njegov tim juriti gol u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Čukaričkim.

"Zadovoljni smo doputovali u Beograd. Rezultat od 2:0 iz prvog meča nam odgovara, ali to je bilo tek prvo poluvreme. Ima još mnogo da se igra. Očekujemo tešku i drugačiju utakmicu od one kakva je bila kod nas. Moramo da budemo na najvišem nivou kako bismo došli do željenog rezultata", rekao je Berg novinarima u Beogradu.

Videoton je prošlog četvrtka u prvoj utakmici drugog kola kvalfikacija za Ligu Evrope sa 2:0 pobedio Čukarički, a sutra ih na Banovom brdu očekuje revanš meč.

"Da je rezultat bio 0:0 u prvoj utakmici Čukarički bi u revanšu napadao, ali ovako će morati još više da napadaju. Mi se nećemo braniti, igraćemo našu igru, daćemo sve od sebe da napdamo i postignemo gol", rekao je Berg.

Desni bek Videotona Loik Nego je u prvoj utakmici zaradio isključenje, pa tako u revašu neće imati pravo nastupa. Novinare je zanimalo da li će pored promene u zadnjoj liniji doći do još neke u ekipi.

"Desnog beka moramo da menjamo, a da li će biti još neke promene ću ipak zadržati za nas. Ne bih izlazio s takvim informacijama sada. Generalno sam zadovoljan igrom svakog igrača u prvom meču. Igrali smo zaista dobro, ali je i Čukarički bio dobar, utakmica je bila izjednačena", kazao je on.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Videotona igraće se sutra od 20.30 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke