Trener Totenhema: ''Važno nam je da pobedimo Partizan!''

Autor: Beta Beta
sreda 26.11.2014.
18:50
Izvor: Beta

Partizan je u Beogradu uspeo da im ''otkine'' dva boda, ali trener Totenhema Maurisio Poketino čvrsto veruje da crno-beli u Londonu ne mogu da iznenade.

Twitter: Tottenham Hotspur
Twitter: Tottenham Hotspur

Povezane vesti

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da je za njegovu ekipu veoma bitno da pobedi Partizan u utakmici petog kola Grupe C Lige Evropa.

"Sutra nam je veoma bitno da osvojimo tri boda protiv Partizana i da se tako plasiramo u narednu fazu takmičenja. Želimo da odemo na gostovanje Bešiktasu potpuno rasterećeni, s obavljenim poslom", rekao je Poketino, a prenosi Skaj sports (Skysports).

Totenhem će sutra od 21.05 na svom stadionu dočekati Partizan u utakmici petog kola Grupe C Lige Evropa.

"Imamo dosta problema na utakmicama koje igramo na domaćem terenu, pa je tako veoma važno da sutra odigramo dobru utakmicu na Vajt Hart Lejnu, da odradimo posao, pobedimo", rekao je Poketino.

Totenhem u Grupi C ima osam bodova, koliko ima i prvoplasirani Bešiktaš, ali turska ekipa ima bolju gol razliku, dok je Asteras treći sa četiri, a Partizan je poslednji, četvrti, sa samo jednim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 26.11.2014
21:57

Iz teksta bas nesto i ne vidim da je to izjavio, ali svakako je u pravu, apsolutni su favoriti:-D Steta sto ne igraju Vulicevic, Drincic i Brasanac, i sto je Pantic rovit i nedovoljno spreman- u tom slucaju bi mogao da im se suprotstavi sasvim respektabilan tim u sledecem sastavu: Lukač- Vulićević, B. Ilić, Ćirković, Volkov- Živković, Drinčić, Brašanac, Pantić (Ninković/S. Ilić)- Lazović, Škuletić. Teško da će taj tim ikad izaći u Evropi, nadam se da ćemo se sad pojačati.