Trener Radnika ne sumnja u bolje dane

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.09.2016.
14:17
Izvor: Sportske.net

Povratnik na klupu surduličkog Radnika Neško Milovanović rekao je da njegov tim čeka težak posao u duelu sa Voždovcem ali da ne sumnja u to da će se ekipa pomaći sa mrtve tačke.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika u subotu dočekuju Voždovac u okviru 9. kola Superlige, a trener domaće ekipe Neško Milovanović imaće priliku da debituje u Surdulici pošto je svoj drugi mandat na klupi "Plavih" započeo u Lučanima.

"Dolazi nam u goste ekipa čiji dosadašnji rezultati govore da igra bolje na strani nego kod kuće. Mi ćemo svojom taktikom na njih, pa ćemo videti" rekao je Milovanović.

Surdiličani se nakon osam odigranih utakmica nalaze na trinaestoj poziciji superligaške tabele sa svega šest osvojenih bodova i nizom od pet utakmica bez pobede.

"Tačno je da se nalazimo u krizi rezultata, ali smo od momenta kada sam stigao u klub radili na uigravanju ekipe. Koristimo svaki momenat, analiziramo naše igre, izdanja pojedinaca... Trudimo se, svi verujemo da ćemo uspeti da se otrgnemo sa ove tačke i krenemo u osvajanje boljih pozicija" kazao je Milovanović.

Bivši trener kragujevačkog Radničkog 1923 zatražio je još malo strpljenja od navijača jer veruje da će ekipa u nastupajućem periodu početi da beleži dobre rezultate.

Uprava FK Radnik obezbedila je za svoje navijače slobodan ulaz za sutrašnji duel sa Voždovcem, a karte mogu da se preuzmu na blagajnama stadiona u subotu od 16 časova pa do početka meča.

Utakmica 9. kola Superlige Srbije između Radnika i Voždovca igra se u subotu od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke