Trener potvrdio - Dinamo Kijev ima sličan problem kao Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.09.2017.
10:34
Izvor: Sportske.net

A ono što ga najviše brine, to je da ne vidi izlaz iz te situacije...

EPA/HOMEM DE GOUVEIA
EPA/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

Preneli smo sinoć, Dinamo iz Kijeva je na svom terenu odigrao meč desetog kola ukrajinskog šampionata i doživeo kiks protiv Veresa. Meč je završen rezultatom 0:0, što je tek drugi remi Kijevljana u tekućoj sezoni.

Ujedno, ovo je bila i generalna proba ekipe Dinama pred gostovanje Partizanu u Beogradu, pa trener Oleksandr Hackevič ne može da bude potpuno zadovoljan.

''Teška utakmica. Nažalost, nismo zabeležili pobedu, iako smo imali odlične trenutke u prvom poluvremenu. U nastavku se rival otvorio, pa su i oni imali dve ili tri dobre prilike, ali nas je spasio golman Koval'', istakao je Hackevič.

Ipak, nešto drugo njega tišti i o tome je otvoreno govorio posle meča sa Veresom.

''Svi smo želeli da se igra pred publikom. Nismo imali mnogo mečeva kod kuće, ali na dvadeset odsto njih smo igrali pred praznim tribinama. Kome je takav fudbal potreban, meni nije jasno. Nažalost, koliko znam, ovaj trend se nastavlja. Teško je izaći na teren kada je prazan stadion i kada nemate podršku svojih navijača'', izjavio je Hackevič, a detalje sa utakmice protiv Veresa pogledajte OVDE.

Ali, upravo to, prazan stadion, čeka njegove fudbalere i u četvrtak u Humskoj, u meču drugog kola Lige Evrope. Kao što znate, Partizan odrađuje drugi meč suspenzije od strane UEFA, igraće se bez gledalaca, pa imajući to u vidu, možda je meč sa Veresom bio i dobra priprema Kijevljanima za ono što ih čeka u Humskoj.

Inače, i Partizan ove sezone ima problema sa praznim tribinama u domaćem šampionatu, što je najviše došlo do izražaja u sredu protiv Napretka, kada se u Humskoj okupilo jedva dve hiljade ljudi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 24.09.2017
10:49

Bilo je i gorih poseta ove sezone, to je vise doslo do izrazaja pre Napretka...

avatar
Old_school
Sunday, 24.09.2017
10:39

Partizan nema samo ove vec godinama u nazad.