Trener Pazaraca: ''Nema igranja sa ugledom kluba''

Autor: Beta Beta
subota 20.05.2017.
13:34
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Neško Milovanović rekao je danas da utakmica poslednjeg kola Super lige Srbije protiv Metalca u Gornjem Milanovcu možda nema takmičarski značaj za njegovu ekipu.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

On je takođe naglasio i da se ne sme dozvoliti da se bilo ko poigrava sa dresom, grbom ili kapitenskom trakom tima koji predvodi.

"Idemo u Milanovac da se nadigravamo i osvojimo tri boda. Istina, ne znače nam ništa. Mislim da smo se celu godinu borili sa neki stvarima i nismo uspeli. Znamo da domaćinu treba pobeda, ali gledamo samo u svoje dvorište. To nas odlikuje, bod nismo nikome poklonili i nijednog momenta nismo ustuknuli", rekao je Milovanović.

Novi Pazar ima 17 bodova, poslednji je na tabeli i ispao je iz elitnog takmičenja, a medju prvoligaše će i trenutno pretposlednji Metalac, koji ima 18 bodova, ili čačanski Borac, koji zauzima 14. mesto i osvojio je tri boda više od Gornjemilanovčana.

"Proveo je sam lepih godinu dana u Metalcu, imam tamo dobre prijatelje u klubu i gradu, ali suprostavićemo im se u najjačem sastavu. Znam da imaju dosta problema u svlačionici, ali ne bavimo se njima. Ne smemo da se igramo sa ugledom našeg kluba", naveo je Milovanović.

On je izrazio očekivanje da ća nastaviti saradnju sa Novim Pazarom, u koji je stigao pre mesec dana.

"Sinoć smo razgovarali. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da radim ovde, čak i ako se pojavi neki drugi klub iz Srbije ili inostranstva, prednost će imati Pazar. Ovaj stadion je medju pet ili šest u državi i ne sme da trune. Spreman sam da vodim ekipu i mislim da ćemo naći zajednički jezik", istakao je Milovanović.

"Vidim želju i htenje, drago mi je što je tako. Tokom karijere sam osvojio tri titule i dva kupa, znam šta je pritisak. Pričali smo o situaciji u klubu, a novac u ovom trenutku nije toliko bitan. Meni je najvažnije kada trener dobije ovacije i čestitike, u momentima kada je klub ispao iz lige", dodao je on.

Utakmica između Metalca i Novog Pazara igraće se sutra od 16 časova u Gornjem Milanovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke